Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek gáz, ha 18 éves...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz, ha 18 éves vagyok és még nem volt barátom?

Figyelt kérdés

Mindenhonnan azt hallom, hogy "Még nem volt pasid?", "Ilyen testtel nem is lesz, szedd össze magad", "De gáz, én már 14 évesen túl voltam az elsőn" stb.

Tény, hogy az utóbbi időben felszedtem pár kilót, 165 cm és 72 kg vagyok, vastagok a combjaim és van egy kicsi hasam, de egyáltalán nem látom magam kövérnek. Csak nem vagyok az a tipik modell alkatú. Mindent megteszek, hogy felfigyeljenek rám, de nem jutik semmire. Nem festem magam, mert a természetességre hivatkozom, a hajam sem festem, mert egyszer kipróbáltam és nagyon megroncsolta, drága ruháim sincsenek...

Van még olyan pasi, akit nem ezek a dolgok érdekelnek, hanem egy csendes de mégis jó társaságot adó lány?

18/L

2021. márc. 19. 12:30
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
89%
Persze, vagyunk egy csomóan még szerencsére. Belső fontosabb mint a külső, nézhet ki valaki úgy, hogy bizserget lent de ha úgy viselkedik mint egy ribi akkor csak lelkileg ki akarom ölni belőle az eddig felépített önértékelését, és nem pedig mindenáron vele akarok lenni. 18/f
2021. márc. 19. 12:49
 2/28 anonim ***** válasza:
100%

Aztán ha volt neki? Nem mindenkinek kell kiélt rongynak lennie.

Ha téged nem zavar a többi ne érdekeljen. Majd lesz ha úgy alakul.

2021. márc. 19. 13:07
 3/28 anonim ***** válasza:
78%

Persze, én is ilyen vagyok

21F

2021. márc. 19. 13:10
 4/28 anonim ***** válasza:
100%
Hát figyelj, 18 évesen nem vagy még elkésve, és ne aggódj, biztos lesznek fiúk, akiknek tetszeni fogsz, még azokkal a plusz kilókkal se föltétlenül van gond, én is például kifejezetten szeretem, ha egy lányon van egy kis plusz, és nem az a mai túlidealizált csont és bőr :D Az meg, hogy nincs rárepülve az ilyen külsőségekre, meg rendes, csendes stb, az szerintem kifejezetten jó. Annyi, hogy ha meg akarod gyorsítani a dolgokat, esetleg te is kezdeményezz, vagy adj jeleket egy fiúnak, aki tetszik neked.
2021. márc. 19. 13:15
 5/28 anonim ***** válasza:
41%

8-10 évvel idősebb pasik közelében kellene lenned, akik hozzád hasonlóan nem divatmajmok, és normális értékrendjük van lehetőleg kárso szenvedélyek nélkül.

A közösségi médiát felejtsd el szerintem.

Én magamból indulok ki, eddig minden értelmes barátnőm munkahelyről lett!

Internetről csak simlis, kihasználós "minden mindegy csak jól nézzek ki" fajták voltak... Az egyikkel 6 hónap után se jutottam semmire, a másik 15 éven át szeretőnek tartott, megcsalt 4 szer én egyszer, és bánom hogy nem maradtam azzal akivel visszacsaltam! Bár akkor sosem jövök össze azzal akivel most vagyok és aki miatt végleg elhagytam!

2021. márc. 19. 13:17
 6/28 anonim ***** válasza:
21%

Engem igenis zavar ha elhanyagolja magát egy lány.

Csináld meg a sminked (nem kell kihívónak lennie de legalább a pattanások ne látszanak) a hajad nem kell festeni csak legyen fényes, rendezett

Igenis figyelj oda arra hogy hogyan öltözködsz, nem fontos a drága ruha

Lehet mondogatni szegénynek hogy nem számít a külső de igenis számít, főleg egy lánynál, fontos hogy lássa a másik fél hogy odafigyelsz magadra és meg lehet veled jelenni bárhol

És ne azért akarj barátot mert a többi ismerősödnek van vagy volt már, majd lesz valaki akit kedvelsz és viszont kedvelni fog de úgy hogy lusta vagy magad kicsípni ne számíts semmi jóra...

2021. márc. 19. 13:21
 7/28 anonim ***** válasza:
94%

Nem arról volt szó, hogy ápolatlan, csak arról, hogy nincs pénze ilyen szarokra!

Nem mindenki pattanásos.

Megjelenni bárhol meg lehet bárkivel, viselkedés kérdése!

Öltözhetsz te akárhogy ha Tárjánbú gyütté....

2021. márc. 19. 13:30
 8/28 anonim ***** válasza:
9%

Hát pedig abból a paraméterekből amiket megadott ez jön le. El van hízva, nem sminkeli magát, nem költ ruhára aztán csodálkozik hogy nem kelti fel a srácok figyelmét.

Egy fiatal nő adjon magára és legyen csinos alkattol, haj-vagy szemszíntől függetlenül

Persze ez nem zárja ki hogy nem fog olyan srácot találni akit ez nem zavar csak szépen megnehezíti a saját dolgát

2021. márc. 19. 13:39
 9/28 anonim ***** válasza:
75%
Semmi baj nincs, nem vagy elkésve. Javaslom, hogy fejleszd önmagad, jelentsen ez nálad bármit is. Tanulj, tornázz, vagy keress hobbit, mert nem kell pasi ahhoz, hogy te valaki legyél. Hidd el, ha a pasik látják, hogy milyen jól elvagy a saját kis életeddel akkor felfigyelnek rád.
2021. márc. 19. 13:55
 10/28 betyárkörtexdd válasza:
88%
Egyáltalán nem gáz, hogy nincs barátod, ráérsz még vele. Mellesleg egy valamire való fiút/férfit nem az fog érdekelni, hogy milyen ruhákban jársz, hanem hogy igényes vagy -e magadra, és még csak a kis túlsúly sem tántorít el mindenkit a közeledéstől. Az, hogy a természetességre hivatkozol az önmagában szép dolog meg minden, de a legtöbb srác/fiú/férfi szereti a kisminkelt lányokat, és nem azért mert elengedhetetlen dolog, hanem mert egyfelől azt tükrözi, hogy foglalkozol magaddal. Lehet mondani, hogy a természetesség a legszebb dolog, meg hogy smink nélkül szebbek a lányok..ez szinte csak képmutatás semmi több. Senki nem várja el a lányoktól, hogy szanaszét sminkeljék magukat, viszont ha ízlésesen kiemeled az arcod, szemed és esetleg még a szádat az szinte csak jó irányba vezet és nagy erőfeszítést sem igényel. Ha van egy párod hónapok vagy évek óta és nem sminkel ébred melletted, vagy nem sminkeli ki magát naponta az megint egy más téma. Nem véletlen mondják, hogy az első benyomás a legfontosabb. A külső elég sok mindent elárul egy emberről. Ha szeretnéd, hogy egy igényes barátod legyen a jövőbe (ki ne szeretné ezt), akkor szánj 15 - 30 percet a külsődre. Öltözz úgy ahogy neked tetszik, de ügyelj arra, hogy mutatós legyél. A márkás ruhákat meg felejtsd el mert senkit nem érdekel, a lényeg az, hogy hogyan áll rajtad. Kis magabiztosság és máris láthatatlanná válik az a kis felesleg rajtad, de még lehet hogy mások szemében is.
2021. márc. 19. 14:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!