Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek gáz, ha 18 éves...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz, ha 18 éves vagyok és még nem volt barátom?

Figyelt kérdés

Mindenhonnan azt hallom, hogy "Még nem volt pasid?", "Ilyen testtel nem is lesz, szedd össze magad", "De gáz, én már 14 évesen túl voltam az elsőn" stb.

Tény, hogy az utóbbi időben felszedtem pár kilót, 165 cm és 72 kg vagyok, vastagok a combjaim és van egy kicsi hasam, de egyáltalán nem látom magam kövérnek. Csak nem vagyok az a tipik modell alkatú. Mindent megteszek, hogy felfigyeljenek rám, de nem jutik semmire. Nem festem magam, mert a természetességre hivatkozom, a hajam sem festem, mert egyszer kipróbáltam és nagyon megroncsolta, drága ruháim sincsenek...

Van még olyan pasi, akit nem ezek a dolgok érdekelnek, hanem egy csendes de mégis jó társaságot adó lány?

18/L

2021. márc. 19. 12:30
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

#20:)

A faszt 50 kilo. En vagyok annyi es en 155 cm vagyok.

165 cm magas lanynak a 60-65 kg az idealis, bar ismerek olyan embereket akik ilyen magasak de megis tulmennek a 65-70 kg is. Es kepzeld : ugyanugy gyonyoruek;)

Plusz, a kerdezo nem olyan kerdest irt ki hogy "le szeretnék fogyni segitsetek", viszont az teny ha kicsit tobbet mozog az ember es formasabb lesz akkor hamarabb felkelti masok figyelmét

2021. márc. 19. 16:24
 22/28 anonim ***** válasza:
23%

#20 Engedd el, én már leírtam 2x is a véleményem, szépen le is pontoztak

Bizony számít a külső bárki bármit mond pláne az ő korosztályukban akik az instán meg a tiktokon élnek

Persze lehet biztatni hogy ez így rendben van aztán majd 30 évesen is ugyanezen fog rágodni

El lehet kezdeni mozogni, odafigyelni az étkezésre, ha társaságba megy az ember akkor igenis figyeljen oda arra hogy jó benyomást keltsen mert másképp marha nehezen fog ismerkedni és bármilyen hihetetlen önbizalma akkor lesz ha tesz azért hogy elégedett legyen önmagával nem attól ha keres olyan embereket akik azt mondják neki amit hallani szeretne, mint ahogy azt teszi itt, pedig a környezete már felhívta a figyelmet a lehetséges problémákra.

Ez van, ilyen mocsok felszínes világban élünk, nagyon kevesen születnek tökéletes genetikával, a többség nap mint nap megszenved azért hogy elégedett legyen önmagával (edz, fut, táncol stb.) és nem hiszem hogy bárki szeretne maga mellé olyan társat aki inkább a másokra panaszkodik mint hogy tegyen a saját boldogságáért valamit, ráadásul fiatal a kérdező, könnyen tudna változtatni.

Persze ez még nem zárja ki azt hogy nem fog olyan srácot találni akinek így is tetszik

2021. márc. 19. 16:43
 23/28 anonim ***** válasza:
90%

22!

Amit te írsz, az rendben van. De könyörgöm, ne bíztassunk már arra valakit, hogy kórosan sovány legyen... 50 kg egy ilyen korú és magasságú lánynak édeskevés. Az tény, hogy elkezdhetne sportolni, odafigyelni az étkezésére, de nem kell ilyen irreális súlycélokat mondani neki.

2021. márc. 19. 17:05
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

"ő korosztályukban akik az instán meg a tiktokon élnek"

Nem mindenki, a saját szubkultúráját kell megtalálni, és oda tartozni ahol a céljait elérheti, ahol nem onnan meg kiszakadni.

Valódi Punkot nem látsz a tiktokon, meg Bőrgyula féle motorosokat se :D

2021. márc. 19. 17:10
 25/28 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a normális válaszokat!

Igazából akik azt mondták, hogy le kellene fogynom 50 kilóra, azt el kell utasítsam. Mint mondtam, a súlyomat csak megjegyeztem, nem tervezek lefogyni, mert személy szerint nem érzem magam elhízva, csak van egy kis feleslegem, de szerintem annyi kell. Én nem pontoztam le senkit, mivel minden véleményt elfogadok. A sportolásról annyit, hogy szoktam eljárni futni é segészségesen eszek, de nekem ez elég. Valószínűleg ilyen a testalkatom.

De mindegy, nem rágódok többet itt, mert bár nagyon sok a kedves bíztató ember, de van ami/aki elveszi az önbizalmam és ezért nem éri meg hogy foglalkozzak ezzel az egésszel. Majd lesz ami lesz. További szép estét mindenkinek. :)

2021. márc. 19. 17:41
 26/28 anonim ***** válasza:
49%
Van ilyen pasi, de egy ilyen pasinak fel kell kelteni a figyelmét. Nem azt mondom, hogy legyél ribi, csak legyen benned valami, ami miatt azt mondják érted megéri "küzdeni".
2021. márc. 19. 18:00
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
22 vagyok, nekem se volt barátom. Nem maradtál le semmiről. :)
2021. márc. 21. 14:20
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz. Az a gáz, ha ez zavar téged. Mert azt mások is megérzik rajtad.
2021. márc. 21. 18:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!