Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lassan 18 éves lány vagyok és...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lassan 18 éves lány vagyok és nem volt még barátom. Csak én nem érzem ezt gáznak?

Figyelt kérdés

Mindenki cukkol a környezetemben ezzel, meg hogy nem gondolom-e furának, és mindenáron keríteni akarnak nekem valakit.

Bennem meg nincs az az érzés hogy jaj feltétlen kell egy kapcsolat, nem is akarom magam ilyesmibe belehajszolni úgy, hogy nincs emocionális kötődésem a másik félhez. Miért ekkora társadalmi elvárás az, hogy tizenévesen már legyen párod? Az egész família kezd azzal jönni, miszerint nem vagyok-e leszbikus meg mifene.

Van rajtam kívül más is, aki így gondolkodik? Hogy ha jön jön, mindegy mikor, de nem keresi görcsösen a szerelmet?

2017. dec. 26. 17:36
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, igazad van. Nekem is sokszor jönnek ezzel, de általában annyit szoktam rá reagálni, hogy az én életem, ha tanácsra lesz szükségem majd szólok. Senkinek nincs köze ahhoz, hogy neked van-e párod, avagy sem.
2017. dec. 26. 17:50
 2/10 anonim ***** válasza:
59%

Ugyanez

19/f

2017. dec. 26. 17:52
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
3 hónap múlva leszek 18, még nem volt barátom, de én is úgy gondolom, ahogy te..majd jön ha jön, nem görcsölök rá.
2017. dec. 26. 17:52
 4/10 anonim ***** válasza:
Semmiről nem vagy le maradva😊
2017. dec. 26. 18:12
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ez olyan undorító. A legtöbb 14 éves már kipróbált mindent és azt gondolja, hogy ez a normális, pedig még azt se tudja mit csinál. Én biztos, hogy olyat szólnék be nekik, hogy köpni nyelni nem tudnának.

Most komolyan, az a bajuk, hogy az ember nem jön össze minden jöttmenttel? Nekem ők a gázak és szóba nem állnék ilyenekkel, egy nő nem ilyen és belőlük nem is lesz az soha.

2017. dec. 26. 18:16
 6/10 anonim ***** válasza:
Ez egyáltalán nem gáz, akkor legyen barátod ha jól esik. Én 19 vagyok, mondjuk szeretnék kapcsolatot, vagy legalább csak lány barátokat, hogy többet tudhassak meg a lányokról. De nem vagyok görcsös emiatt, én olyan vagyok, hogy ha jön az alkalom akkor feltétlen kihasználom, de ha nem jön akkor várok. Jó talán olyan szempontból igazat adok a másik félnek, hogy nem árt ha az ember tapasztalatot gyűjt ilyen téren, de 18 évesen még erről sem késtél le.
2017. dec. 26. 22:04
 7/10 anonim ***** válasza:

jezusom, ne mar. 16 vagyok, gondoltam majd jo lesz, ha lesz baratom, na hat nem lett. sot, most, hogy nincs, jobb is. Majd ha jon valaki, akivel tenyleg kotodunk egymashoz, akkor raer, semmirol nem maradsz le.

“Az egesz familia kezd azzal jonni, miszerint nem vagyok-e leszbikus meg mifene” Mondjuk azzal nem tudom, mi bajuk lenne, ha nem lennel hetero, mert abban sincs semmi...

2017. dec. 26. 23:27
 8/10 anonim ***** válasza:
Az se gáz, ha úgy halsz meg, mint én: egyedül. Gáznak nem gáz, a te életed, hadd éljed már úgy, ahogy akarod. Mellesleg nekem is mondogatják néha, de én lobbanékony vagyok és eléggé nyomatékosan tudok fogalmazni, szóval hamar leszállnak erről a témáról. 😀
2017. dec. 27. 11:14
 9/10 anonim ***** válasza:
Én 20 éves srácként ugyanígy gondolkodom, mindig feleslegesnek tartottam a mondvacsinált kapcsolatokat, amik hirtelen fellángolások után nagyon rövid idő alatt véget érnek. Voltak lányok, nem is kevesen, akiket érdekeltem, de ők engem nem tudtak megfogni. Szerintem az egyetlen ami fontos, hogy ne zárkózzunk el semmitől, legyünk nyitottak, csak ne menjünk bele feleslegesen (hehe) semmibe, amíg erről gondolkodnunk kell. Ha valaki tényleg megfog, ott nem lesz nagyon min gondolkodni. A külvilág véleményére pedig nem adunk, ritkább a hozzánk hasonló érettebb értékrend. :)
2017. dec. 27. 14:41
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem gáz, hagyd rájuk
2021. márc. 21. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!