Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, ha 18 éves vagyok és még nem volt barátom?
Mindenhonnan azt hallom, hogy "Még nem volt pasid?", "Ilyen testtel nem is lesz, szedd össze magad", "De gáz, én már 14 évesen túl voltam az elsőn" stb.
Tény, hogy az utóbbi időben felszedtem pár kilót, 165 cm és 72 kg vagyok, vastagok a combjaim és van egy kicsi hasam, de egyáltalán nem látom magam kövérnek. Csak nem vagyok az a tipik modell alkatú. Mindent megteszek, hogy felfigyeljenek rám, de nem jutik semmire. Nem festem magam, mert a természetességre hivatkozom, a hajam sem festem, mert egyszer kipróbáltam és nagyon megroncsolta, drága ruháim sincsenek...
Van még olyan pasi, akit nem ezek a dolgok érdekelnek, hanem egy csendes de mégis jó társaságot adó lány?
18/L
Mi van akkor ha el van hízva?
Az én barátnőm 92 kiló, én 85 vagyok, de ilyen tüzes és szerető csajom még sosem volt, és imádom!
Arról nem beszélve, hogy én egyke vagyok, világ életemben hobbisportolgattam (bringa, úszás, foci), de neki meg három testvére van és pontosabban üt mint aki boxedzésre jár.
Ha vitázunk valamin olyan veséseket leoszt, hogy a szemem kijön, aztán jön az orosz medve (én) csontropogtató ölelése, meg a popsicsattanósok :D
Nem az a kis törékeny virágszál akit nem mersz elengedni a sarki boltba se, viszont természetesen szép és szenvedélyes.
Két éve élünk együtt már.
Exemmel 15 év alatt 6 hónapot (se) éltünk együtt...
"Hidd el, ha a pasik látják, hogy milyen jól elvagy a saját kis életeddel akkor felfigyelnek rád."
Azért ez ennyiben nem áll meg, nagyon nem midnegy, hogy ki figyel rá fel.
Sajnos nagyon sok az idióta, pszcihésen veszélyes, aberrált, zsarnok, önző, mérgező személyiségű ember.
Amíg ezeket nem tudja felismerni és megkülönböztetni, addig könnyen áldozatot csinálhat magából.
Első körben azt kellene tudnia, hogy mit akar valójában, és annak kellene megteremteni a környezetét, és a lehetőségeit, ha pedig ott van, mert hozza az élet akkor élni azzal a lehetőséggel.
Mi ez az “aki nem sminkel, az nem ad magára, elhanyagolt” szöveg?
Mi lesz veletek, mikor meglátjátok a csajotokat smink nélkül? Vagy keljen is fel előbb, fesse magát a strandra is, nehogy csalódjatok?
Néhány kg (mert 165 cm-hez a 72 max 10 kg felesleg) túlsúly meg mióta ELHÍZÁS? Az tudjátok, mi? Ha pl 90 kg lenne. Na az már az.
Ja és ha nincs márkás ruhája, az mióta is jelenti azt, hogy igénytelen meg nem öltözködik szépen?
Kicsit gondolkodjatok már el, mielőtt látatlanban degradáltok egy fiatal lányt, akinek láthatóan amúgy sincs rendben az önbizalma.
Kérdező, ha az ápoltsággal nincs gond és előnyösen öltözködsz (mert nem írtad, hogy nem), akkor esélyes, hogy a kisugárzásoddal van a baj. Hidd el, ez nagyon sokat számít. Fontos, hogy elhidd magadról, hogy igenis tetszhetsz valakinek.
Egyébként én világéletemben nem sminkeltem, max korrektor, mikor extrémen pattanásos voltam, egyszerű ruháim voltak/vannak (kínai meg sima plázás boltok, semmi drága dolog), mégis sok ember érdeklődött utánam. Még akkor is, mikor elkezdtem olyan helyen dolgozni, ahol full férfi ruhákat kellett hordanom (nem, nem proli kollégáim voltak és messze nem is én voltam az egyetlen nő ott). Igaz, soha nem gondoltam magam csúnyának és nem is görcsöltem rá a párkeresésre.
"akkor esélyes, hogy a kisugárzásoddal van a baj."
A környezetével van szerintem baj leginkább..
Ott ahol és amilyen közegben mozog, nincs alkalmas egyén, vagy nem tudják észrevenni egymást, illetve nem tudják hogy lépjenek, vagy mit és meddig.
Minden kapcsolatban nagy előny a független életvitel szerintem.
Amikor nincs hol, meg apa anya átjöhet a barátom? Vagy én elmehetek hozzá? Meg 8-ra otthon kell lenni, sokmindent el tud cseszni, és már az elején rányomja a bélyegét mindenre...
Köszönök minden választ!
Az a helyzet, hogy nekem ezek csak kérdések voltak, hogy mit hogy kellene. Nem érzem magam elhízva, csak van rajtam egy kis plusz felesleg, már a mai csontsovány lányokhoz képest. Az, hogy nem sminkelem magam, az már privát ügy. Attól még tisztán tartom az arcom és szedem a szemöldököm. Nincsene bőrhibáim. A hajam sem ápolatlan, fényes és dús, igényesen tartom magam szerintem.
De nagyon aranyosak vagytok, hogy ennyien kiálltok az érveim mellett :)
Szerintem nem gáz hogy nem volt még barátod (bár ezt a kérdést én is már felvetettem magamnak párszor). Van bennunk kozos amugy, en se hordok draga ruhakat, en se vagyok sovány, kicsit felszedtem, ez emberi dolog, es en se festem magam, mégsem emiatt nem volt még senkim.
Remelem tudod hogy nem veled van a baj, hanem a kornyezeteddel. A kornyezetunk eleg meghatarozo es fontos, mivel nagy hatassal tud rank lenni. Azok akik megszolnak, leszolnak teged nagy idiotak, és nekik az a legfontosabb hogy nekik legyen valakijuk, es aki nem olyan mint ok, azt basztatják. Ne hagyd magad, szolj vissza, szolj be, vagy hagyd oket a francba. Csak az energiadat veszik el, de rosszabb esetben az onbizalmadat is
Es megegyszer: semmi baj nincs veled
18/l
12!
Természetesen egyet értek veled, a felfigyelést itt egy abszolút pozitív értelemben gondoltam. Fontos, hogy észrevegye hogy ki milyen szándékkal közeledik hozzá.
#19!
Egy 165 centi magas lánynak 50 kiló az ideálos testsúlya, de az is lehet, hogy 48. Edzeni,cedzeni,vedzeni, lefogyno ès edzeni tovább! A hízelgőkre ne hallgass!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!