Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért él sok 16-18 éves...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért él sok 16-18 éves párkapcsolatban? még nem túl éretlenek hozzá?

Figyelt kérdés

#sdrhsdth
2021. aug. 5. 18:51
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
96%

Én nem éreztem magam annak, 15 voltam, mikor az első barátommal összejöttem :D

Ilyenkor próbálják ki magukat, ismerik meg magukat, meg ilyenek. Nekem a tini "szerelmeim" jó tanulópénzek voltak.

2021. aug. 5. 18:58
 2/36 anonim ***** válasza:
93%
Az lehet, hogy még agyilag meg lelkileg éretlenek, de testileg nem. Ugye bár az ember társas lény és ugye a szex sem egy rossz dolog. Több mint valószínű, hogy ezért.
2021. aug. 5. 18:58
 3/36 anonim ***** válasza:
88%

18 vagyok, nemrég költöztem össze a párommal.

Dolgozni, egyetemre járni, adózni, magamra/magunkra főzni, háztartást vezetgetni ês jogsit csinálni nem vagyok éretlen, de párkapcsolatra igen?

Mindenki más, más tempóban él más felfogással. Valaki már 15 évesen érett, más 50 évesen se.

2021. aug. 5. 19:21
 4/36 A kérdező kommentje:

"Dolgozni, egyetemre járni, adózni, magamra/magunkra főzni, háztartást vezetgetni ês jogsit csinálni nem vagyok éretlen, de párkapcsolatra igen?"

Pontosan

2021. aug. 5. 19:26
 5/36 anonim ***** válasza:
93%

Miért is lenne?

2021. aug. 5. 19:40
 6/36 A kérdező kommentje:
én 18 éves vagyok és egész nap gépezek. tökéletesen megvagyok barátnő nélkül is. sőt, barátok nélkül is.
2021. aug. 5. 19:42
 7/36 anonim válasza:
95%
Az te vagy, de nem mindenki nyomja egész nap a gépet, van aki kiteszi a szobából a lábát és van élete.
2021. aug. 5. 19:46
 8/36 anonim ***** válasza:
93%
Mindenki más. Van aki már 14 évesen úgy gondolkozik, mint egy felnőtt, vagyis koraérett és valaki 18 évesen is még úgy viselkedik mint egy kisgyerek. Egyénfüggő!
2021. aug. 5. 19:46
 9/36 anonim ***** válasza:
94%

Kérdező, azért, mert te megrekedtél ezen a szinten, más nem feltétlenül ilyen. Ha egész nap csak gépezel, akkor valószínűleg éretlen vagy egy kapcsolathoz. Én 15 évesen jöttem össze az első barátnőmmel, és 1 hónappal később, 16 évesen már lefeküdtem vele, mégse gondolom úgy, hogy ne lettem volna elég érett hozzá.

Nem állítom azt, hogy néha nem jó egy ideig csak egyedül lenni, és csak gamelni, meg sorozatot nézni egész nap, de kell a szocializálódás is. Én például már a gimnázium kezdete óta kolis vagyok. És szerintem egy kolistól elvárható, hogy képes legyen gondoskodni magáról, és aki már képes erre, hogy megvannak a szükséges szociális képességei, az már kellően érett egy kapcsolatra is.

2021. aug. 5. 19:57
 10/36 A kérdező kommentje:
16 évesen már szexuális életet éltél? Hova süllyed ez a világ. Az emberiség megérett a pusztulásra.
2021. aug. 5. 20:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!