Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért él sok 16-18 éves párkapcsolatban? még nem túl éretlenek hozzá?
Én nem éreztem magam annak, 15 voltam, mikor az első barátommal összejöttem :D
Ilyenkor próbálják ki magukat, ismerik meg magukat, meg ilyenek. Nekem a tini "szerelmeim" jó tanulópénzek voltak.
18 vagyok, nemrég költöztem össze a párommal.
Dolgozni, egyetemre járni, adózni, magamra/magunkra főzni, háztartást vezetgetni ês jogsit csinálni nem vagyok éretlen, de párkapcsolatra igen?
Mindenki más, más tempóban él más felfogással. Valaki már 15 évesen érett, más 50 évesen se.
"Dolgozni, egyetemre járni, adózni, magamra/magunkra főzni, háztartást vezetgetni ês jogsit csinálni nem vagyok éretlen, de párkapcsolatra igen?"
Pontosan
Kérdező, azért, mert te megrekedtél ezen a szinten, más nem feltétlenül ilyen. Ha egész nap csak gépezel, akkor valószínűleg éretlen vagy egy kapcsolathoz. Én 15 évesen jöttem össze az első barátnőmmel, és 1 hónappal később, 16 évesen már lefeküdtem vele, mégse gondolom úgy, hogy ne lettem volna elég érett hozzá.
Nem állítom azt, hogy néha nem jó egy ideig csak egyedül lenni, és csak gamelni, meg sorozatot nézni egész nap, de kell a szocializálódás is. Én például már a gimnázium kezdete óta kolis vagyok. És szerintem egy kolistól elvárható, hogy képes legyen gondoskodni magáról, és aki már képes erre, hogy megvannak a szükséges szociális képességei, az már kellően érett egy kapcsolatra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!