Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van az elso baratnomnel mindig erekciom?
Persze, hogy normális!
De tényleg sose beszéltetek ilyesmiről haverokkal, osztálytársakkal...? Nem olvastál róla...?
Meglepő.....
Én már nem vagyok mai csirke, de tuti hogy a fiúknál ez már általánosban téma volt.... Amikor tornaórán a klottgatyában is látszódott, hogy hetedik-nyolcadikban már dudorodott... :-D
Nalunk ez sose volt tema meg hat a fiuk nagyreszenek nem is volt baratnoje meg semmi max annyit beszeltunk a temarol hogy ki mire veri stb...
De ez hogy egy hosszabb csoktol vagy kezfogastol mar felall meg nem volt tema soha ezert is talaltam erdekesnek es tettem fel a kerdest
Szerintem a lányok sokkal felvilágosultabbak, pontosan tudják, hogy mi történik veled...
Lehet, hogy jól meg is sértődne a barátnőd, ha "ott alul" semmiféle reakciót nem tapasztalna... :-D Még ruhán keresztül is...
De nyugodtan megbeszélheted vele.. Előbb-utóbb úgyis lesz kit petting, vagy egyéb... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!