Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam meg a baratnomnek h tetszik a batyja?
Figyelt kérdés
Penteken nalunk alszik a lany,lehet elszeretnem mondani hogy tetszik a tesoja.akkor pont remek alkalom lenne ra este a nyugiba.
De viszont nem tudom hogy mennyire bizok meg benne.
Hogy elmondana neki.
De ha csak annyit mondanak hogy kicsit tetszik
Akkor lehet nem venne komolyan.
Mar nem birok varni,valaminek tortenie kell
2021. febr. 16. 20:56
2/8 anonim válasza:
2021... "tetszik a báttya" és meg kell kérdezni hogy fiú vagy lány vagy-e... bazzzzz.....
3/8 anonim válasza:
"Hallod csajszi( nyúlsz a gatyádba) tetszik a bátyusod"
4/8 A kérdező kommentje:
Battya*
2021. febr. 17. 07:03
5/8 A kérdező kommentje:
Nyilvan fiu lehetekXD
Ha a baratnom battya tetszik:D
2021. febr. 17. 07:19
6/8 anonim válasza:
xD
Miért kell mindenképpen elmondanod?
Még azt sem tudod megbízhatsz e benne?
Lehet nehéz, de vannak dolgok amiket jobb magadban tartani. :3
Ha tudsz a bátyával kapcsolatot teremteni nélküle is akkor ted azt szerintem. Ha már alakul valami köztetek akkor elmondhatod a barátnődnek a dolgot.
7/8 anonim válasza:
Szerintem se mondd el, maximum említsd meg, hogy nem néz ki rosszul/jó a humora/kellemes a hangja stb, ha témába kerül a srác
8/8 anonim válasza:
Én se mondanám el direktben. Esetleg kérdeznék a családjáról, így mellesleg a bátyjáról is, és ebből kiindulva megkérdezném hogy van-e barátnője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!