Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van az elso baratnomnel mindig erekciom?
Figyelt kérdés
Tehat kifejtve, a legelso baratnomnel nem regen jottunk ossze es egy hosszabb csoknal, vagy mikor az olembe ul, neha kezfogasnal is erekciom lesz. Ez normalis? Vagy ilyenkor mik a teendok?2021. júl. 30. 12:32
1/19 anonim válasza:
Jéé, neked még senki sem magyarázta el, hogy mire való a pöcörő?
2/19 anonim válasza:
Nem normális, ilyen esetben csapj rá a makkodra egy légycsapóval, hogy ne huncutkodjon 🤦♂️
3/19 anonim válasza:
Húha, eddig azt hittem, hogy manapság a fiatalok már MINDENT tudnak akár 8-10 éves korukban is a témáról... :)
5/19 anonim válasza:
Szerintem szakíts vele, ez nem normális!!! :D
6/19 anonim válasza:
Es mi fog tortenni majd amikor lecummant? Szetrobbansz es orokke csak tagulsz mint az univerzum?
7/19 A kérdező kommentje:
Sracok legyszi komolyan ez nekem tenyleg egy nagy problema es kerlek segitsetek ezzel kapocsban
2021. júl. 30. 14:25
8/19 anonim válasza:
O hogy all dologhoz? Mosolyog rajta vagy mi?
Idovel hozzaszoksz, addig bird ki.
9/19 anonim válasza:
7: hány éves vagy???
Nem tanultál biológiát? Nem tudsz ráguglizni ezekre a témákra??? Soha nem olvastál nektek szóló újságokban erről a témáról??
Teljesen természetes jelenség! A hormonjaid egészségesen működnek! Kamaszkorban tök normális jelenség, hozzá kell szoknod.
10/19 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!