Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyat mondtam a baratnomnek amit nem gondoltam komolyan es nem kellett volna, mit tegyek?
Szia:)
Szerintem is beszélj vele erről komolyabban. Tisztázzátok a dolgokat,mindent beszéljetek át,ami eddig rossz dolog volt a kapcsolatotokban.
De azért azt hozzá tenném,hogy ezt nem kellett volna,főleg,ha nem gondoltad komolyan. Nekem sosem mondana ilyet a barátom, mert szeret,és tudom,hogy bármit megtenne azért,hogy én boldog legyek. Eszébe se jutna engem megsiratni.
De az,hogy nem elegek a szavak..Hát,nem tudom. Élőben beszéljétek meg,biztosan ő is máshogy áll majd a dolgokhoz. Sok szerencsét nektek :)
Nem kell semmit, tegyél, de ezt kimondtad, ergo így is gondoltad.
Nem kell az utólagos hülye duma, hogy nem, meg ez meg az, mert komolyan gondoltad!
És aki engem zsarolgatna, azt ÉN vágnám ki a fenébe úgy kb. azonnal, mert ne játszogasson az érzéseimmel, és ne tartson félelemben, csak a barátnőd még nem jutott el idáig.
De, ahogy látom, neked hobbyd megbántani a csajodat... gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!