Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit mondjakh a baratnomnek?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondjakh a baratnomnek? Leszbi kerdes

Figyelt kérdés
A baratnommel egy honapja jarunk, nagyon jol megvagyunk egyutt. Mind a ketten 15 evesek vagyunk. Most a szulei nyaralojaban vagyunk, Montenegroban. A nyaralo mellett van egy szalloda es tegnap elmentunk oda ketten hogy szetnezzunk, haverkodjunk. De ott meglattam egy lanyt es....beleszerettem!!!! De a baratnomet is szeretem csak....annyira gyonyoru a lany! Egy picit beszelgettem is vele, 16 eves. Mpndjam el a baratnomnek hogy beleszerettem? 15/L
2015. aug. 2. 21:11
 1/7 anonim ***** válasza:
6%
Persze pityu
2015. aug. 2. 21:14
 2/7 anonim ***** válasza:
72%

Egy ilyen röpke találkozástól nem leszel rögtön szerelmes. Pláne, ha a külsője fogott meg. Az nem szerelem, az vágy.

Egyszerűen csak nézz a szemébe és mondd el neki, hogy megtetszett egy lány, és talán át kéne gondolnotok a kapcsolatotokat. Csak légy őszinte. Szerintem meg fogja érteni.

2015. aug. 2. 21:25
 3/7 anonim ***** válasza:
31%
Kamu.
2015. aug. 2. 21:27
 4/7 anonim ***** válasza:
72%
Ez még nem szerelem. Én mondjuk heteró vagyok, de már volt olyan, hogy megláttam egy srácot és annyira jól nézett ki, hogy napokig rá gondoltam és vele is álmodtam. De aztán elmúlt, mert a párom az, akihez mély érzések és sok közös élmény fűz, a másikat meg nem is ismerem igazán, csak nagyon jól néz ki.
2015. aug. 2. 21:28
 5/7 anonim válasza:
17%

#2-es próbál pszichológus lenni, de nagyon vicces :D

Igen biztos meg érti a csaja :D külön örül is neki majd.

Amúgy meg sztem tök fölösleges elmondani.. lehet holnap mire megkeresnéd h adja meg a számát vagy a nevét már el is mentek haza, aztán életedben nem látod többet.. max akkor mondanám el a helyembe a csajomnak, de ez elég távol van.., hogyha netán elkérnéd a nevét aztán mondjuk fb-n beszélnétek és alakulna valami.. addig ameddig semmi nincs minek..

2015. aug. 3. 09:40
 6/7 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat!
2015. aug. 3. 10:20
 7/7 anonim ***** válasza:
18%
15 éves leszbikus XD Csodálatos milyen lényeket nevel ez a világ...
2015. aug. 3. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!