Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miert nem jott még meg a...

Miert nem jott még meg a baratnomnek?

Figyelt kérdés

06.20-27 ig volt az elozo menszesze,es 07.18 kellett volna megjonnie,de nem jott azota se.Az utolso menszesze ota 1x szexeltunk,akkoris gumival,amit megneztem,.emvolt lyukas,es csak az elonedvem volt benne.

16Eves

Telorol irtam.

2015. júl. 21. 09:18
 1/9 anonim ***** válasza:
eddig akkor csak 3 napot késett. Annyit simán késhet terhesség nélkül is.
2015. júl. 21. 09:20
 2/9 A kérdező kommentje:
Egyéb válasz ? :D
2015. júl. 21. 11:41
 3/9 anonim válasza:
ha nem lyukas akkor nincs baj. sok minden miatt késhet, nekem is szokott. nekem főleg a stressz okozza, meg kb. minden alkalommal félek, hogy terhes leszek, a barátom nem győz nyugtatni. szóval keep calm. ha sokat késne meg teszt :)
2015. júl. 21. 11:51
 4/9 anonim ***** válasza:

28 napos tankönyvi ciklusa van??

Vagy csak mindig ahhoz viszonyít?

2015. júl. 21. 13:16
 5/9 A kérdező kommentje:
#2. IGen,ő is minden menszesze előtt fél,már 2-3 nappal,hogy mivan ha nem jön meg neki. Egyébként a telefonján van ilyen program(Woman Log) És az írja neki hogy mikor kéne megjönnie,28.naponként számolja igen.
2015. júl. 21. 13:17
 6/9 anonim ***** válasza:

késhet sőt ki is maradhat.

a leirtak alapján nem terhes.

de csinaljon tesztet akkor megnyugszik mindenki

2015. júl. 21. 14:33
 7/9 A kérdező kommentje:
Még semmi,de nem akarom ilyenekkel idegesiten hogy vegyen tesztet,ígyis majdnem sirt..nemtudom miért nem jön meg már a 4. napja..
2015. júl. 21. 22:22
 8/9 A kérdező kommentje:
Még azóta se jött meg..
2015. júl. 24. 16:28
 9/9 anonim válasza:
ha jól számolom az már 6 nap késés, nem? a legegyszerűbb, ha vesztek egy tesztet, az a biztos. ha negatív, akkor legalább megnyugodtok mindketten. örülök neki egyébként, hogy az én barátomon kívül van még olyan, aki aggódik emiatt, a legtöbb pasi úgy van vele, hogy jólvan csaje majd lesz valami. :/
2015. júl. 24. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!