A baratnomnek fajdalmai amikor szexelunk, akkor is ha mar rendesen felizgult. Miert van ez?
Figyelt kérdés
Azt mondta lehet azert mert nagy a peniszem de szerintem annyira nem nagy hgy ez okozna a problemat,mit tegyek?2011. júl. 20. 16:55
1/3 anonim válasza:
Először is azt derítsd ki, hogy melyik részen érzi a fájdalmat! Hüvely bejárat, hüvely, méhszáj környéke, stb?
Az is lehet, hogy nem tud rendesen ellazulni, mert szorong valamitől (pl. teherbeesés).
Ha csak kézzel/szájjal izgatod, akkor eléri az orgazmust, vagy ahoz közeli érzést?
A hüvely nagyon tágulékony, ha eléggé síkos, akkor szinte bármit képes befogadni!
Próbálj rásegíteni egy kis síkosítóval!
2/3 A kérdező kommentje:
A sikositora mar gondoltunk de meg nem teszteltuk,volt mar ojan hgy oralisan elegitettem ki es akkor nem fajt neki,de ha hosszaszan izgatom utana is faj neki.
2011. júl. 22. 21:47
3/3 anonim válasza:
Nekem is ilyen problémám volt. Majd elmentem nőgyógyászhoz, aki azt mondta, hogy nincs semmi baj, csak a méhszájam közelebb van, mint másoknak. Mi is próbáltuk síkosítót. Egy picit jobb lett, de még mindig fáj. Próbáljátok nagyon óvatosan, mást sajnos nem tudtok csinálni :/ (ha ez a probléma, ami nálam...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!