A stresz mennyire kesleltetheti a menstruaciot? A baratnomnek mar 2 napja kesik
Nekem volt,h stresz miatt nem jött meg 2 hétig....
Nem akarlak elkeseríteni!
Nekem volt amikor több hónapig késett. A stressz miatt simán kimaradhat egy, szóval akár 1 hónapot is. Nekem több hónapot is késett már.
szedjen a barátnőd magne b6ot.
Nem tudom, nekem segített. Ha ideges az ember fokozottan ürül ki a magnézium, ezért pótolni kell. Az emberek 80%a nem pótolja kellőképpen a napi étkezéssel. Hiányában az agy sem tud megfelelően működni emiatt felborul minden a szervezetben. Ha beveszi nem lesz annyira ideges, stresszes és az agy is jobban el tudja látni a funkcióit. Ezáltal a menstruáció is helyreállhat.
Nem 100%, de segíthet. Meg amúgy se lesz tőle semmi baja, ha vesztek egy dobozzal és azt beszedi.
Az extrát ajánlom, abból naponta csak 3 kell. 10 napig elég egy doboz.
Időnként megihat egy vas pezsgőtablettát is. Pl. 2-3 naponta 1et. A magnézium és a vas nem jól szívódik fel együtt, azért ne többet. Nekem ha késik mindig megyek inni a vas pezsgőtablettát aztán meg is jön hamar. Kipróbáltam, ha nem iszom heteket késik.
de magától is helyrejön idővel és beáll a normálisra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!