Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A stresz mennyire kesleltethet...

A stresz mennyire kesleltetheti a menstruaciot? A baratnomnek mar 2 napja kesik

Figyelt kérdés
2009. júl. 2. 19:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Nekem volt,h stresz miatt nem jött meg 2 hétig....

Nem akarlak elkeseríteni!

2009. júl. 2. 19:27
 2/13 anonim ***** válasza:
én 2 napot még nem is vennék késésnek. a menstruáció azért nem óraműpontosságú... de stressztől lehet késés egyébként, akár ki is maradhat.
2009. júl. 2. 19:29
 3/13 anonim ***** válasza:
82%
Amikor meghalt apukám és szakítottam is, négy hónapot késett. Ne izgulj.
2009. júl. 2. 19:29
 4/13 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat egy picit megnyugodtam
2009. júl. 2. 19:34
 5/13 anonim ***** válasza:
2 nap az átlaaag:) nem mindenkinek 28 napos a ciklus. hogy megnyugtassalak: 23.-35. napig normálisnak tekinthető, tehát egy hét késés.:) és igen, késhet tőle. de ne aggódj, nicns semmi baaaj!! :))))
2009. júl. 2. 19:45
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt amikor több hónapig késett. A stressz miatt simán kimaradhat egy, szóval akár 1 hónapot is. Nekem több hónapot is késett már.

szedjen a barátnőd magne b6ot.

2009. júl. 2. 19:58
 7/13 A kérdező kommentje:
az majd seggit?
2009. júl. 2. 20:04
 8/13 anonim ***** válasza:

Nem tudom, nekem segített. Ha ideges az ember fokozottan ürül ki a magnézium, ezért pótolni kell. Az emberek 80%a nem pótolja kellőképpen a napi étkezéssel. Hiányában az agy sem tud megfelelően működni emiatt felborul minden a szervezetben. Ha beveszi nem lesz annyira ideges, stresszes és az agy is jobban el tudja látni a funkcióit. Ezáltal a menstruáció is helyreállhat.

Nem 100%, de segíthet. Meg amúgy se lesz tőle semmi baja, ha vesztek egy dobozzal és azt beszedi.

Az extrát ajánlom, abból naponta csak 3 kell. 10 napig elég egy doboz.

Időnként megihat egy vas pezsgőtablettát is. Pl. 2-3 naponta 1et. A magnézium és a vas nem jól szívódik fel együtt, azért ne többet. Nekem ha késik mindig megyek inni a vas pezsgőtablettát aztán meg is jön hamar. Kipróbáltam, ha nem iszom heteket késik.

de magától is helyrejön idővel és beáll a normálisra.

2009. júl. 2. 20:10
 9/13 anonim ***** válasza:
Szeretném hozzátenni, hogy többször megnézettem, nincs semmilyen vitaminhiányom. Sokszor mégis csak akkor jön meg stresszes időszakban ha ezeket alkalmazom.
2009. júl. 2. 20:12
 10/13 A kérdező kommentje:
en meg meg 1x koszonom szepen a tanacsokat
2009. júl. 2. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!