Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baratnomnek lesz eskuvoje lassan. Mivel lephetnem meg oket?
Figyelt kérdés
Kerlek segitsetek. Izgalmasaa akarom tenni. Valogattam mar kepeket es egy konyvbe beteszem a kepeiket es a vendegek pedig irhatnanak kivansagokat nekik. Aztan ugye vacsora elott felkotnenk nekik a partellit. Mit lehetne meg??2015. jún. 22. 09:41
1/5 anonim válasza:
Ez a barátnőd esküvője, nem a tiéd, ne told magad előtérbe. Lépj hátra és csak örülj a boldogságának, ne azon ügyködj, hogy majd mindenki azon ámuldozzon, hogy te milyen jópofa dolgokkal szórakoztattad a vendégeket... épp elég izgalmas nap ez a párnak, semmi szükség rá, hogy te ott rendezkedj.
2/5 anonim válasza:
Semmivel. Én pl. rohadtul utálnám ha nekiállnál szervezkedni meg meglepetéseket csinálni. Amit szeretne azt megszervez magának, amit meg nem arra nincs is szüksége. Téged kötnélek fel valószínűleg, ha odajönnél a vacsoránál bármit rám kötni. Csináld azt amiért meghívtak: örülj velük, maradj a háttérben.
3/5 A kérdező kommentje:
O szerintem orulne neki teljesen.
Es nem magam mistt hanem miattuk csinalnám hisz fontosak nekem.
2015. jún. 22. 12:57
4/5 anonim válasza:
Ülj le a seggedre, vacsorázz meg, vegyél részt azokban a játékokban, amiket ők szerveznek a vőféllyel. Ha ilyen nincs, akkor valószínűleg az sem véletlen. Én is felképelnélek, ha hülyét akarnál belőlem csinálni a többiek előtt. Arra ott a leánybúcsú. ;D
5/5 anonim válasza:
Semmi ilyet ne tervezz. En most szervezem az eskuvomet, 2 honap mulva lesz, szoros forgatokonyv van es remelem, hogy senki nem szervez nekem semmilyen meglepit, mert azzal akar borithatjak is a forgatokonyvet. Ha nem akarsz gondot okozni, akkor a legnagyobb ajandek, ha nem akciozol semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!