Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szervezzek lanybucsut a baratnomnek?
Miket szeret? Bulizni szokott?
nálunk az volt, hogy elhívtam a barátnőit(teljesen titok volt) hozzájuk, ott ettünk ittunk, hülye feladatok voltak, aztán jött értünk a limó, bevitt a városba. Sütit kellett árulnia idegeneknek valamennyiért(sok süti volt sok pénz jött össze)
aztán elmentünk egy elitebb helyre, ahol lefoglaltuk előre a VIP részleget, külön pincérrel és buliztunk hajnalig(abból a pénzből ami összejött).
kb ennyi
és fejenként 3000 ft-tal szálltunk be előre.
szeret bulizni, azzal nincs is gond,
de ugy gondoltam ,h a bulizas elott ien otthoni vicces "jatekokat" feladatokat adnank neki, vagy a varosban menni es ott csinalni huesegeket....csakhogy..aza gond h neki roman bartnoi is vannak, es azok meg nem ertenek magyarul, es nem tudom h akkor hogy legyen szervezve, minden legyen 2 nyelven? vagy fogalmam sincs..
Hát a feladatok lehetnek egyszerűek is :D
pl: lufiborotfálás, vegyél egy játékruletet s aki veszit az iszik stb.
Ha othon bemelegítetek valami kajával az lehet perverz kinézetű majd felvonúlhatna a városban diadémban, "férjhezmegyek" feliratú szépségszallagal és palástal :D
Akkár ebben a cucban kéne ölelést vagy kartonszivecskéket osztogatni :DDD (persze szigorúan videózzátok le!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!