Mit javasoljak a baratnomnek?
"Nem vallalja az uj pasi a dolgot, mig nem csillapodnak a kedelyek, tehat meg se vedi."
Ez komoly? Az ilyentől mit akar a barátnőd? Hol van itt a FÉRFI mellett érzett biztonság? Küldje vissza az oviba játszani,ott nem kell nagy halakkal verekedni,csak a homokozólapátot visszavenni.
Ennek fele sem tréfa, az ilyen tipusú kapcsolatokból lesz a tv-ben mutogatott késelő gyilkos, a legtöbb esetben egy ilyen se vele se nélküle kapcsolat hozza ki a másikból az agressziv viselkedést. Itt nem hogy egy másik férfinak nem kellene a kapcsolatban lennie, hanem egyáltalán, zürős kis barátnőd van, az új kapcsolatot is kiteszi a veszélynek. Mindenki menjen a feje után nem? és kapják meg amit megérdemelnek, ki mit vet úgy arat közmondással?
hm? szépen csendesen békével, harag nélkül kell lezárni a kapcsolatot, és nem egy új férfival a szinen, ami még csak bonyolitja a szakitásd, mert igy a férfi bűszkeségén esik csorba, és ezért képes az agresszióra, sértve van...és egy ilyen tipusú embernek egy másik rivális jelenléte, csak ront a helyzeten...
Elég fura helyzet lenne az új pasinak, ha védenie kéne a csajt a régi pasitól. Én úgy vélném, hogy a régi még nincs lezárva, ezért inkább hagynám is a csajt.
Persze attól is függ, hogy mennyi idő telt el közben. Ha már elég idő, akkor védeném, de az itt látni vélt "melegváltás" nincs ínyemre, venném a kalapom.
Hát én sem mennék ölre valakiért, hogy esetleg összejöjjek vele.. Azért ekkora büszkeség csak szorult már a pasiba. Ne ő intézze már a szakítást..
A barátnődnek viszont meg kell szabadulnia az exétől. Én biztos vagyok benne, hogy csak ront a helyzeten az új pasi felbukkanása, úgyhogy ha a lány nem menthetetlenül szerelmes, javaslom, pihentesse egy picit a dolgot a második fiúval. (férfivel..). Nincs annál rosszabb, mikor egy agresszív ex úgy érzi, elhagyták egy másikért.. Biztos, hogy megpróbál ártani mind a kettőnek. Hiába mennek rendőrségre, ha tényleg bántani akarja őket, meg fogja találni a módját. Ha viszont nem lát új kakast a lány körül, akkor idővel (hónapok!) el fogja fogadni a dolgot, belefárad a harcba. Persze nem túl egyszerű/gyors megoldás.. de én csak ezt az egyet ismerem.
Ja, és ezt a tapasztalat mondatja velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!