Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel lephetném meg?
3 hét múlva leszünk egy éve együtt a párommal, és megakarom lepni valami kis aprósággal, de nem jut eszembe semmi eredeti ötlet, közös képet már kapott tőlem keretbe foglalva, a kedvenc foci csapatarol is kapott mar párnát, a bonbon az nem különleges , egyszóval kifogytam az ötletekből. Valakinek valami franko ötlet , mivel tudnék kedveskedni ? A főzés kilőve, nem élünk együtt.
21/L
1 év után kifogytál az ötletekből?
Pár hónapja egy gyönyörű étterem előtt sétáltunk el és akkor mondta a párom, hogy az évfordulónkat ott ünnepeljük majd.Ez tőle lenne az 'ajándék' én meg szerintem egy mozizással fogom meglepni az étterem előtt:)
Otthon nem lepheted meg semmivel? Gyertyák, zene és egy kis ital társaságában? Az is tökéletes szerintem ha csak együtt töltitek majd az időt és romantikáztok egy picit.:)
3-as vagyok
Hümm, így már értelek. És ha nem romantikáztok,csak otthon vacsiztok egyet és utána egy film, esetleg a kedvenc filme és a kedvenc csokija(gyertyák nélkül:) )? Megmondom őszintén, hogy én nem vagyok oda az ilyen kézzelfogható ajándékokért, hisz a párommal tervezem leélni az életemet és hát 60 év múlva már tényleg kifogynék az ötletekből. Így magamból kiindulva inkább a közös élményeket tartom előnyben, ami néha még pénztárca kedvelőbb is.:) Szülinapjára okés a párna, póló, parfüm azt mondom, node ez a kettőtök 'ünnepe'. Gondolkozok még, hátha eszembe jut majd valami és írok!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!