Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mivel lephetném meg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel lephetném meg?

Figyelt kérdés

3 hét múlva leszünk egy éve együtt a párommal, és megakarom lepni valami kis aprósággal, de nem jut eszembe semmi eredeti ötlet, közös képet már kapott tőlem keretbe foglalva, a kedvenc foci csapatarol is kapott mar párnát, a bonbon az nem különleges , egyszóval kifogytam az ötletekből. Valakinek valami franko ötlet , mivel tudnék kedveskedni ? A főzés kilőve, nem élünk együtt.

21/L

2015. máj. 17. 22:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem az mindegy hogy mit csak meglepő legyen tudod valami amin néz h: ez még h a f****a jutott az eszedbe o.O én egy justin bieber válogatást kaptam barbival valentin napra...XD 20/F
2015. máj. 17. 23:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Egy esztergagéppel... legalábbis én örülnék neki :)
2015. máj. 17. 23:28
 3/5 anonim ***** válasza:

1 év után kifogytál az ötletekből?

Pár hónapja egy gyönyörű étterem előtt sétáltunk el és akkor mondta a párom, hogy az évfordulónkat ott ünnepeljük majd.Ez tőle lenne az 'ajándék' én meg szerintem egy mozizással fogom meglepni az étterem előtt:)

Otthon nem lepheted meg semmivel? Gyertyák, zene és egy kis ital társaságában? Az is tökéletes szerintem ha csak együtt töltitek majd az időt és romantikáztok egy picit.:)

2015. máj. 18. 17:28
 4/5 A kérdező kommentje:
Az a baj , hogy ő egyáltalán nem romantikus típus, egy szikrányi romantika nincs benne, és ezt komolyan mondom! :/
2015. máj. 18. 18:44
 5/5 anonim ***** válasza:

3-as vagyok

Hümm, így már értelek. És ha nem romantikáztok,csak otthon vacsiztok egyet és utána egy film, esetleg a kedvenc filme és a kedvenc csokija(gyertyák nélkül:) )? Megmondom őszintén, hogy én nem vagyok oda az ilyen kézzelfogható ajándékokért, hisz a párommal tervezem leélni az életemet és hát 60 év múlva már tényleg kifogynék az ötletekből. Így magamból kiindulva inkább a közös élményeket tartom előnyben, ami néha még pénztárca kedvelőbb is.:) Szülinapjára okés a párna, póló, parfüm azt mondom, node ez a kettőtök 'ünnepe'. Gondolkozok még, hátha eszembe jut majd valami és írok!:)

2015. máj. 18. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!