Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van akkor ha kezdek beleszeretni egy nem hívő srácba hívőként?
Figyelt kérdés
Szóval, nem is olyan rég megismertem egy srácot, aki nagyon kedves, vicces, megértő…csakhogy nem hívő/vallásos. Én pedig katolikusként minden vasárnap templomba járok és gyakorolom a hitemet. Természetesen tudom, hogy a jövőben sok eltérés lesz majd közöttünk és hasonlók (nagyon sok cikket elolvastam) de ez alapvetően mennyire probléma ha eljárnák vele randizni és tovább ismerkedni? Esetleg valakinek valami tapasztalata e téren? Én 19/L vagyok ő pedig 20/F2021. júl. 8. 21:18
31/31 anonim válasza:
Én vallásos vagyok, a barátom nem. A szerelmet is istentől kapjuk. Randizni, ismerkedni ugyan miért lenne isten ellenes? Szerintem az isten ellenes, ha kapasbol elitelem és kizáróm a másikat anélkül hogy megismernem, csak mert nem vallásos. Ma már a legtöbb fiatal nem az mert nem úgy nevelkednek. Ettől még lehetnek tisztességes, kedves jó emberek. Ráadásul az is lehet, hogy van benne a vallas felé hajlandóság, csak még nem találkozott vele. Persze semmiképp se erőltesd rá és próbáld meg megtéríteni. De az hogy osszeilletek-e, el tudjátok e q masikat fogadni, úgyis csak randizqssal derül ki. Ha igen lehet tovabb dilemmázni, Belemenj-e, de lehet hogy tok mas miatt kiábrándulsz belőle a 2. Tali után... szerintem menj randizz vele, legalábbis remélem ellentétek végül:) mi lett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!