Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mi van akkor ha kezdek belesze...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van akkor ha kezdek beleszeretni egy nem hívő srácba hívőként?

Figyelt kérdés
Szóval, nem is olyan rég megismertem egy srácot, aki nagyon kedves, vicces, megértő…csakhogy nem hívő/vallásos. Én pedig katolikusként minden vasárnap templomba járok és gyakorolom a hitemet. Természetesen tudom, hogy a jövőben sok eltérés lesz majd közöttünk és hasonlók (nagyon sok cikket elolvastam) de ez alapvetően mennyire probléma ha eljárnák vele randizni és tovább ismerkedni? Esetleg valakinek valami tapasztalata e téren? Én 19/L vagyok ő pedig 20/F

2021. júl. 8. 21:18
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
85%

Egy próbàt teljesen megér. Ismerjètek meg egymást jobban,úgy te is jobban meg tudod ítélni a helyzetet. Ha a randizás fő témája nem a vallás lesz és az első mondatod nem az lesz,hogy házasságig nincs szex,akkor nincs meglőve a kapcsolat:D Szóval azt javaslom,hogy ne az legyen a fő szempont,hogy vallásos legyen a srác. Ha szimpatikus és jól kijöttök egymással az már nagyon jó jel!

Én is katolikus vagyok(mondjuk nem volt még barátom) de eszembe nem jutna az alapján párt keresni,hogy ő is keresztèny legyen. Nem ez szàmít,nyugi. Lehet,hogy a cikkek megijesztettek,hogy nem jön össze így egy kapcsolat. Igen,megvan rá az esély. De ugyanakkor ha egymás làtàsmódját és vélemènyèt tiszteletben tartjátok,nagy baj nem lehet!

Szóval hajrá;)

16/L

2021. júl. 9. 17:43
 22/31 anonim válasza:
100%

Egyetértek pár előttem válaszolóval, egy próbát mindenképpen megér! Ez még csak egy randi, nem kell egyből komoly döntések meghozni, elvégre még nem is ismered. Lehet,hogy nagyon toleráns és annak ellenére, hogy saját hite nincsen, a tiédet elfogadja. A puszta tény, hogy nem hívő, még szerintem nem kizáró ok.

Később adódhatnak problémák, de nem törvényszerű.

+ 1 dolog:

Nem személyes tapasztalat, hanem a barátnőmé, ugyanaz náluk is a felállás, mint nálatok. Rá 6 évig várt a barátja. Most az első babájukat várják és nagyon boldogok :))

2021. júl. 9. 19:50
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

HA A RANDEVÚITOPK NEM ABBÓL ÁLLNAK, hogy egymást meggyőzzétek a magatok nézetének helyességéről, ha a szüleitek nem elleneznék a kapcsolatot, ha most még úgy látjátok, hogy idővel nem merülnek fel nézetkülönbségek, hogy milyen templomban esküdjetek, ill. esküdjetek-e egyáltalán templomban (jó, jó, tudom, hogy ez még nagyon-nagyon messze van), ha másban többé-kevésbé megértitek egymást, akkor van jövője a kapcsolatnak.

Summázva: egy komoly ok felmerült a kapcsolatotokban (de nem írtad, hogy a vallási dolgokban mennyire toleráns a fiú), de ha többet találkoztok és mindenben jól megismeritek egymást, akkor jól is végződhet a kapcsolat. Tehát, most csak találkozzatok gyakran, beszéljetek mindenről, ne csak a vallásról és ha jól megismertétek egymás nézetét az élet ügyes-bajos dolgaiban, akkor közösen eldöntitek hogyan tovább.

2021. júl. 9. 21:49
 24/31 anonim ***** válasza:
92%
Nem vallásosként én is jártam egy imádkozó sáskával, és vasárnaponként végig szenvedtem a baromi unalmas 1 órás misét. Megmondtam, hogy ha lesz gyerekünk, nem fogom tömni a fejét ellentmondásos vallásos maszlagokkal. Ekkor szerencsére szakított is velem.
2021. júl. 10. 09:34
 25/31 anonim ***** válasza:
91%

Es mi van azzal hogy a nagyon hivok nem vedekezhetnek vagy minden babat megszulnek vedekezes nelkul vagy nincs szex.

Ezt egy vallasos ember mondta akiek 30 evesen a 6. baba utan mar nem szexelnek.

Nem eleg hogy hazassagig nincs szex aztan ki tudja mennyire passzoltok ezt szerintem csak hivo pasik vallaljak be. Meg ez az ember is jo fej volt de valahogy mindig valami bibliai szovegnel kotott ki. Es csak rabeszelt hogy menjej el vele egy gyulekezetbe. Mivel feladatuk hogy teritsenek..

2021. júl. 10. 16:42
 26/31 anonim ***** válasza:
36%
A mély vallás öl butít és nyomorba dönt.
2021. júl. 10. 19:43
 27/31 anonim ***** válasza:
86%
hát egy próbát megér,ha elfodja ami a vallásodhoz kapvsolódik akkor nagyon szép jövőtök is lehet
2021. júl. 16. 20:38
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! Végül hogy döntöttél?
2021. aug. 23. 10:32
 29/31 anonim ***** válasza:
27%

28-nak.

Ez lyukra ment🤣

2021. aug. 23. 15:08
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
Mi lett a dolog vége?:)
2021. okt. 31. 19:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!