Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van akkor ha kezdek beleszeretni egy nem hívő srácba hívőként?
2 opciód van:
- Kitartassz a vallásod mellett, de ebben az esetben elég komolyan számolnod kell azzal, hogy ez alááshatja a kapcsolatot. Egy 20 éves (nem vallásos) srác nem fog kitartani melletted, ha nincs szex, azaz nem lesz hosszú életű a dolog. Szerintem így egyikőtök sem lenne boldog.
- Összejöttök és vágyaid szerint élsz tovább. Ebben az esetben valószínüleg mindketten boldogok lennétek.
Egy biztos. Ha csak hívő fiúkkal akarsz ismerkedni, akkor a nagyon kis mennyiségben előforduló rendes és normális srácok 95%-át kizárod.
Itt egy fiú, aki (ha jól értem) tetszik neked. Inkább ismerkednél egy sokkan rondább sráccal csak azért, mert vallásos? Gondolkozz már! Ez életed egyik nagy lehetősége.
Hívők!
Miért azonnal a rosszat kell feltételezni??
Mindannyian csak a tiltásig tudtok gondolkodni?
Aki hívő,tudja a helyes utat.
Ha tiltva nevelsz hazudni tanítasz.
Hacsak nem akarod ráerőltetni a hited, a randizással szerintem nem lehet nagy baj (hacsak nem a hitről akartok csevegni, mert akkor viszont kő kövön nem marad)
De mindez azért a srácon is múlik. Mutatta jelét annak, hogy szívesen megismerne téged jobban? Mi van, ha ő, mivel te katolikus vagy, rögtön kizárta azt a lehetőséget, hogy több legyen köztetek, mint barátság. (Én speciel ateistaként a világ minden kincséért sem jönnék össze hívővel, egyrészt ugye eléggé ellehetetleníti a közös életet a homlokegyenest különböző látásmód, másrészt bármennyire próbálok toleráns maradni a hívők felé, hisz mindenki más, másképp gondolkodunk, nem szabad elítélni a másikat, stb, de közbe meg szúrja a szemem, és ez a kapcsolatra is negatív hatással lenne...)
Amúgy ha úgy érzed, egy próbát megér, és nem zavar, hogy ő másképp gondolkodik, akkor gyerünk. Az, hogy nálatok ez a tényező mennyire zavaró, úgyis csak akkor derül ki igazán, ha már kapcsolatban vagytok. És nincs igazan vesztenivalód, maximum azt mondja, hogy bocsi, de nem szeretném.
Azt, hogy szeresd felebarátod :D
Lépj ki a kis komfort zónádból, nem fog megenni, megrontani.
Amúgy nincs annyi hívő fiú, hogy legyen merítési alapod egy kapcsolathoz, így úgyis "külsőst" kell szerezned. Szerelemben meg nincs értelem, csak azért ne állj össze egy fiúval, mert ő is templomba jár. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!