Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl nagy szerintetek a korkülönbség?
Figyelt kérdés
Adott egy 19 éves lány és egy lassan 18 éves fiú, aki még nem töltötte be.
A lány 2002 július 6-án született, a fiú pedig 2003 november 12-én.
Szerintetek túl nagy a korkülönbség?
A lány idén érettségizett, a fiú most megy 12-be, jövőre fog érettségizni.
2021. júl. 7. 11:42
2/10 anonim válasza:
Ez egy év korkülönbség, miért lenne sok?
3/10 anonim válasza:
Szerintem teljesen rendben van. Egyaltalan nem sok.
4/10 anonim válasza:
Sok a fiú még kiskorú,így pedo vagy.
5/10 anonim válasza:
Dehogyis hát ez semmi. Olyat úgyse találsz aki napra pontosan ugyanakkor született mint te:D meg semmi nem múlik ezen mert mindenki más. Nálam 2 évvel fiatalabb a barátom, de én tudom magamról hogy nem vagyok érettebb a koromnál és nem várok még olyan sokat,így működik
16/L
8/10 anonim válasza:
Eddig minden ilyen kérdésnél az volt hogy ha idősebb az egyik fél az már pedofil. Ne csináljuk már ezt akkor miért baj az ha a fiú 18éves a lány meg 15?
10/10 Senior Séf válasza:
16 éves koromban az első komolyabb kapcsolatom egy 18 éves csajjal szövődött, és napra pontosan egy évig tartott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!