Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi baja van??? Miért nem száll le tőlem? Elvileg boldog nem?
Csúnyán váltunk szét exemmel erre o pár napra összejött egy csajjal akinek hazudott rólam stb. Én még akkor szerettem, ez volt decemberben. Azóta nagyon sokat veszekedett velem minden fele formában belem kötött stb titkon feltekenykedett mastol kerdezte kivel kavartam stb, (mai napig stalkol) de a csajjal azóta is együtt van pedig mar az első találkozón rengeteget hazudott neki. Meg rak ki vele kepet de semmi sziv vagy ilyesmi. Teljesen más pénzéhes ember lett, a csaj meg gazdag és o cipeli méregdrága autóval. Én utaltam ha állandóan márkás cuccokat vett direkt marha drágán és akk 1-2 hónapja azt mondta h kepzeljem el h o mar nem márka őrült és h ilyen ha felnő.(Nem azért utaltam mert szegény lennék)
Direkt kihangsulyozta h o mar jobb ember és felsorolta a hobbyjait. Meg 1-2 hónapja kihívta “baratsagosan” talalkozni(elég passzív aggresszivan irta) egyik régi haverját akire azthittem megcsaltam vele és javarészt ezért is szakítottunk ugye(nem csaltam meg tenyleg csak marha hülyén jöttek ki a dolgok és probaltam javítani a kapcsolatunkon de o bele lovallta magát és azt mondta nem tudna elviselni h ha ez megtörtént volna)
Mindegy.
Viszont a minap olyan csúnyán belém állt egy csoportban, hogy mindenkinek feltűnt hogy direkt csinalja és csak engem szidott…Azóta nekem is van mar párom akit nagyon szeretek. És nem ertem, miert ilyen, elvileg boldog.. Mindenki a környezetemben azt mondja h látszik h pótlék a csaja meg minden, de lehet valaki pótlék fel évig vajon.. Miert nem száll le.. Néha panikrohamaim vannak ha eszembe jut az egész. Meg mindig szeretne.Ha meg nem akkor miert nem hagy békén.. Ertem en h utal de akkor meg csak nézzük egymást levegőnek. Meg azóta jobban ilyen mióta lett baratom.
Örök életre is lehet pótléknak lenni, ha a másik partner benne és elfogadja ezt a szerepet, az idő hossza mindegy.
Akkor is pénzéhes volt mikor veled volt, te írtad hogy végig küldted neki a pénzt és vette a drága cuccokat rajta. Most csak annyit csinál, hogy azt akarja hogy minél jobban szenvedj, megakarja keseríteni az életed, mert elborult agyú. A kapcsolat alatt is ezt csinálta, azért is vannak pánikrohamaid.
Osztálytársad vagy miért beszélsz még vele? Feleslegesen figyelsz rá, pont azt élvezi hogy szenvedsz. Tiltsd le a csába, ne érdekeljen mit csinál, ne nézegesd te se őt, mondd meg a barátaidnak hogy nem érdekel milyen csoportokban miket írkál, nincs már közöd hozzá. Amíg játszod a játékát, addig ez lesz és mivel már jócskán benne vagy a partijában, nem fog egykönnyen engedni kilépni.
Nagyon egyszeru.
A srac a jovoben is tovabb szeretne teged tartogatni, hogy az onbizalmat fenyezze azzal, hogy tudja hogy valakit koslat utana.
Valoszinuleg minden csajjal ezt csinalja, azert gondoljatok sokan hogy a masik csaj (is) egy potlek.
Amugy ha van mar parod minek foglalkozol vele?
Mindenki leírta eddig valószínűleg mi az oka és mire számíts, de mindet ignoráltad. Még mindig az a kérdésed hogy nem-e lépett még túl rajtad, ezzel azt sejteted hogy reménykedsz hogy még mindig téged szeret, nem az új csajt és akár újra összejöttök.
Ezért lehet az hogy beszélsz vele továbbra is, veszekedsz, felesleges köröket futsz, közben ott van a jelenlegi barátod is, aki ebben az esetben szintén csak pótlék.
Ha vannak érzelmeid az ex iránt, és láthatóan nem tudsz tőle elszakadni, akkor nem vagy még kész új kapcsolatra. Szedd össze az érzéseidet és kicsit gondolkozz ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!