Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem száll le rólam?
Figyelt kérdés
Na szóval, kb 1 hónapja randiztam egy fiúval.
De csók se tapi nem volt vele, mert nem igazán jött be.
De ölelkezve búcsúztunk el. Azóta nem tud leszállni rólam, folyton azt ecseteli messengerbe hogy most csak a puha ajkaimat akarja érezni ami elolvad az ő szájába. Már szinte zaklat.
Letiltani azért nem merem, mert akármikor össze futhatok vele és azért megbántani se akarom.
19/l
2020. jan. 19. 07:22
1/8 anonim válasza:
Miért nem mondod meg neki, hogy ne csinálja? Nem durván, csak leírod neki, hogy a te részedről ez nem fog menni és jó lenne ha megértené és hagyjátok az egészet.
2020. jan. 19. 07:40
2/8 A kérdező kommentje:
Már próbáltam a tudtára adni finoman.
De nem értette meg, mert ugyanúgy folytatja.
2020. jan. 19. 07:44
3/8 anonim válasza:
Akkor legyél picit kegyetlenebb, mikor megkérdezi milyen napod volt írd meg neki, hogy szuper, elhívott egy srác randira és holnap délután találkoztok. Ha csodálkozik, megsértődik írd meg nyugodtan, hogy te elmondtad neki az igazat, nem úgy tekintesz rá.
2020. jan. 19. 07:58
4/8 anonim válasza:
Akkor jöhet a durva módszer. Ha megint ír ma ilyen nyálas dolgokat, mondd meg neki, hogy elég lesz mert mostmár nagyon idegesítő. Ha ezt sem érti meg akkor szellemi fogyatékos :D
2020. jan. 19. 08:05
5/8 A kérdező kommentje:
Volt már amikor írtam neki hogy randira hívott egy fiú. Látszólag meg is értette, mert írta hogy sok sikert. Vissza írtam hogy köszi. Egy ideig nem is írt, majd most pár napja rám írt azzal hogy te vagy a középpont, amit szeretnék, eszméletlen gyönyörű vagy, és lehet ezer meg ezer lány, én első pillanattól akarlak téged.
Egyszóval ilyenekkel zaklat, és nem veszi észre saját magát. Ha engedélykérésekbe rakom akkor egy másik fiókról írogat, már teljesen tanácstalan vagyok.
2020. jan. 19. 09:11
6/8 anonim válasza:
Nos... Akkor hagyd figyelmen kívül az üzeneteit, ne reagálj rá. Az a baj, hogy fejben valami nagyon nem oké a srácnál, sajnos az ilyenekből szokott az következni, hogy azt mondja öngyilkos lesz, ha nem leszel az övé, egyre többet fog írni, zaklatni és nagyon nehéz ezt helyesen kezelni, lehet egyedül nem is fog menni. Persze őszintén remélem nem lesz igazam, de míg fiatalokkal foglalkoztam sok hasonlóval találkoztam, de azokat nem írnám le nyilvánosan. :) #3 voltam
2020. jan. 19. 09:19
7/8 anonim válasza:
Egy utolsó üzenetet írnék neki: "Ne haragudj, de kettőnk között nem lesz semmi. Kérlek, ne keress többet." És ezután letiltanám, és semmire se reagálnék.
Sajnos van, akivel muszáj durvábbnak lenni, ez tapasztalat. Én sem szeretem az ilyet, azt hittem, majd veszi a lapot, de nem.
2020. jan. 19. 10:11
8/8 anonim válasza:
Sajnos hibáztál a randin. Biztos érezted, hogy bejössz neki és azt is tudtad, hogy ezt te képtelen leszel viszonozni, ezért nem kellett volna megölelni a végén, mert túl éretlen még és egyszerűen félreértette. Ebben az esetben a durva megoldás a legjobb, nem válaszolsz neki, mindenhonnan tiltod, ignorálod. Reméljük nem teljesen agyhalott a srác, mert akkor előbb-utóbb lekopik. Ha összefuttok, tarts távolságot vagy kerüld el, picit legyél önző, mert valaki nem ért a szép szóból. Sok sikert.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!