Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem száll le rólam?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem száll le rólam?

Figyelt kérdés

Összejöttünk, kb.3 hetet voltunk együtt, majd szakítottunk(közös megegyezés alapján, nem fontos miért, de ha vkit érdekel, leírom)

Azóta itt izél, hogy ő öngyilkos lesz, hogy nélülem nem teljes az élete, én meg próbáltam neki elmagyarázni, hogy egy egyszerű lány miatt nem érdemes véget vetni az életének, és ezzel nem éri el azt, hogy vissza szeressek belé...és ezt nem fogja fel

14/l

Ő 15/f

2017. febr. 28. 19:52
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Pedig az a célja, semmi más.Ne foglalkozz vele, úgysem fog tenni semmit csak sajnáltatja magát!Undorító!Csak érzelmileg próbál zsarolni.Mondd meg, hogy nem köt le téged és hagyd a fenébe!Kerüld jó messzire!Te pedig légy vidám és ne hagyd magad! :)

Egyébként, ha már felajánlottad, írd le, hogy miért szakítottatok!

F

2017. febr. 28. 20:04
 2/3 A kérdező kommentje:
Írtam privit
2017. febr. 28. 20:51
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Csak zsarolni próbál, úgyis túl gyáva ahhoz hogy megölje magát.

Az okát leírhatnád privátban.

2017. márc. 1. 06:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!