Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves fiús vagyok 17 éves lánnyal randiztam es volt csók meg minden ölelés kezén fogva járás stb most lenne a második tali es Nemtudok hogy vigyek e neki valamit? En arra gondoltam hogy 2 Rózsa száll. nektek valami ötlet? Vagy nem kell?
Mindenféleképp egy szálat vigyél! :D
Vagyis na. Mi apummal összevesztünk, hogy páros vagy paratlan virág kell-e anyum szülinapjara. Páros számút vettünk, utana megkérdezte anyum, hogy maris temetőjük? Köszi apa xD
Én például egy szál piros rózsától odalennek, meg vissza, bar sosem kaptam...
Kelleni nem kell, de ha jólesik, akkor inkább egy szálat vigyél, mint kettőt - néha a kevesebb több :).
(Egyébként kedvesnek és udvariasnak lenni másokkal úgy is lehet, hogy odafigyelsz a helyesírásra. Ezt nem bántásból mondom, hanem visszajelzésnek - tudom, hogy nem mindenkinek alakult úgy az élete, hogy az iskolában megtanuljon írni, de ezt nemcsak az iskolában lehet megtanulni, hanem pl. azzal, hogy olvasás közben odafigyelsz arra, hogyan írnak. - A lányhoz sok sikert, remélem, bejöttök egymásnak!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!