Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a külföldi barátom egy szállodában száll meg akkor van esély ilyenre?
Figyelt kérdés
Nem beszéltük meg pontosan hanykor talalkozunk, most irtam neki. holnap erkezik Pestre es nem tudom hogy a szalloda szalloival lehet e beszelni ha a recepcion erdeklodsz vagy megmondjak e melyik szobaban szallt meg.nem tudom mennyire kezelik privatan az ilyen dolgokat mert ugye a vedelemrol gondoskodniuk kell2019. okt. 3. 20:00
1/3 anonim válasza:
Úgy veszem ki a szövegedből, hogy telefonon kommunikáltok, hiszen megbeszéltétek, hogy holnap érkezik. Ezek után nem tudod tőle megkérdezni, hogy mikor érkezik a szállodába és melyikbe? Várd őt a szálloda előtt (vagy az állomáson, reptéren) és vele együtt felmész a szobájába.
2/3 anonim válasza:
Vgy esetleg ha valami miatt nem tudod megbeszelni vele akkor odamesz a recepcioshoz ok feltelefonalnak a szobaba es ha a baratod azt mondja hogy felmehetsz akkor felmehetsz vagy esetleg lemegy erted...
3/3 anonim válasza:
Minek bonyolitod? Miert kell hatso utakon erdeklodni, mikor siman felhivhatod, chat-elhetsz vele, akarmit.
Amugy a recepcion meg azt sem mondjak meg idegennek, hogy egyaltalan bejelentkezett-e a szallodaba az adott szemely, nemhogy a szobaszamat megmondanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!