Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok szakítani, mit tegyek?
Igazából 21 éves vagyok, a párom 22, azért ebbe a kategóriába tettem a kérdésem, mert nem érzem "felnőttnek" a kapcsolatunkat.
Röviden, de tömören a sztori annyi, hogy másfél éve vagyunk együtt, de úgy érzem, engem ez a kapcsolat nem épít, épp ellenkezőleg, sok a veszekedés, nem vagyunk egy véleményen 10ből 9 és félszer, nekem komoly céljaim vannak, ő nem tudja mit akar kezdeni az élettel, nem szereti, ha elmegyek valahova barátnőkkel, túlzottan féltékeny. Mindig hív, ha nem írok neki egyből és besokalltam, elegem lett. Csúnyán beszélt velem nem is egyszer, volt, hogy úgy összevesztünk a semmin, hogy azt mondta szakítunk, másnap pedig elfelejtette, de mégis én voltam a hibás. Pár napja kijelentettem, hogy ez nekem nem megy így, nem tudok így együtt maradni vele, erre természetesen könnyekkel és ígéretekkel reagált. Nem tudok neki hinni, sokszor ígért már mindent, hogy megváltozik, de nem történt semmi. Érzem, hogy ezek után sem lenne másképp. Ideig-óráig menne, de tovább nem. A baj az, hogy szeretem még mindig és egyszerűen nem bírom kimondani, hogy vége. Mit tehetnék, hogy könnyebb legyen?
Ui.: persze próbáltuk megbeszélni számtalanszor a problémákat, kevesebb sikerrel...
Jól írják az előttem lévők, csak akkor fogsz tudni szakítani vele ha már tényleg nincs remény és már tényleg úgy érzed hogy nem bírod.
Én is így voltam hogy visszakönyörögte magát és nem tudtam szakítani, megesett rajta a szívem mert még mindig szerettem.
De aztán mikor újra azt tapasztaltam hogy semmi változás nincs, már nagyon kivoltam és rájöttem h nem fog változni, akkor jött el az a pont hogy elég. Pedig én nagyon nem tudok nem-et mondani.
Mond meg neki határozottan, mondjon is bármit, te már úgy is tudod h nem tud megváltozni,és ennyi. Utánna már sokkal jobb lesz.
Szia!
Lehetséges, hogy azért nem tudod kimondani azt, hogy vége legyen, mert az elmúlt időben egy kapcsolatba voltál és lehet, hogy legbelül megijeszt kissé az, hogy mi lesz, ha szakítotok.
Ezt az időszakot a "felborult napirend" teszi nehezebbé, valamint a közös emlékek, de (bármilyen nehéz is betartani) nem szabad ezekre gondolni. Ne felejtsd el, nem egy csettintésre találtad ki azt, hogy szakítanotok kellene...ennek a gondolatmenetnek oka(i) vannak.
Aláírom, egy szakítás megviseli az embert, de amint kihevered megy tovább az élet.
Ha tényleg különböző emberek vagytok és úgy érzed, hogy ez tovább már nem működik, akkor talán tényleg jobb lenne külön utakon járnotok.
Kitartást neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!