Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tegyek ha nem merek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha nem merek szakítani?

Figyelt kérdés

Nem merek, vagy igazából nem akarok vele szakítani, de megfordult már a fejemben nem egyszer hogy belőle nekem elég volt. A viselkedése, értékei és saját maga által értelmezett társadalmi normái, felfogása egyszerűen elképesztő számomra. Talán mindent elmond ha valaki odavágja a saját anyjához hogy nem tetszik neki amit Karácsonyra kapott, nem örül neki. És a mindennapokban is flegma, akármit leszól, egy kedves szava nincsen, és azt hiszi hogy normális az hogy bekorlátolhat. Ráadásul távkapcsolat is. A probléma csak abban van hogy elég zűrösen jöttem vele össze, mióta ismerem, két "próbálkozásom" is volt más lánnyal, (az egész kb fejenként 5 napig tartott) és ő azt a fejébe úgy vette hogy én leszartam hogy szerelmes belém(teszem hozzá én nem voltam) és hogy ezt ő nem felejti. Ilyen "k" kategória... Mindenesetre, mit tudok ezzel kezdeni? Tényleg beleszerettem, de egyszerűen a felfogasa sok, sok amit csinál, és elegem van ebből az egészből. Pár hónapja képes volt velem szakítani csak úgy a semmiből, aztán hirtelen újra kellettem neki. Utolsó esélye a jelenlegi. Anyways, köszönöm ha végigolvastad, és segíteni próbálsz nekem.

Egy 16 éves fiú, első valódi kapcsolatában.

2020. dec. 24. 23:17
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Neki legyél papucs xd Szakítasz és szia ennyi
2020. dec. 24. 23:45
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg neki a véleményed, ezeket a dolgokat amik zavarnak és hogy a te értékrendeddel nem férnek össze. Ha képes változtatni és szeretnéd ezt, akkor adj egy esélyt neki, ha nem akkor pedig viszláát
2020. dec. 25. 00:06
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne mérgezd magad tovább egy ilyen toxikus személlyel, végy erőt magadon és tedd meg! Hidd el, jobb lesz utána, idővel pedig sokkal jobbat fogsz találni!
2020. dec. 25. 00:27
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Növessz tököt, bruh.
2020. dec. 25. 02:09
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Találkoztatok valaha személyesen? Ha nem, akkor ez még csak nem is igazi távkapcsolat.

Én is mondanám, hogy mondd el neki, mi zavar, aztán vagy felfogja, vagy nem...de az alapján, ahogy leírtad, illetve hogy derült égből dobott csak úgy, én nem pazarolnám rá tovább az időt/energiát.

2020. dec. 25. 10:42
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszokat! Igen 5. Válaszoló, találkoztunk már. 7 hónapja tart a dolog, sok alkalom volt hogy találkoztunk.
2020. dec. 25. 12:37
 7/7 barbara tóth ***** válasza:

Ilyenkor fontos feltenned magadnak azokat a kérdéseket, hogy: Megéri vele lenni? Vajon meg tudom változtatni egy kicsit? Vajon ha szakítanánk, üres lennék nélküle? Hiányozna ha szakítanék vele? Biztos megérdemel engem?

Írtad, hogy nem lennél képes szakítani vele, de sajnos ez nem így működik. Senki nem tudja neked elmondani, hogy milyen érzés lesz szakítás előtt, közben, és után. Ezt mind neked kell megtapasztalnod, és csak így tudsz lelkileg, személyiségileg fejlődni. Amikor szakított veled a barátnőd, akkor magad alatt voltál? Ha igen, akkor gondold át, hogy akkor milyen érzéseid voltak, valószínüleg a mostani szakítás is hasonló lenne. Ha viszont nem rendített meg annyira, akkor egyértelműen nem vonzódsz hozzá. Lehet, hogy szerelmes vagy a kinézetébe, de még nagyon fiatal vagy ahhoz, hogy papucsként élj, előtted a világ, vannak lányok akik megérdemelnek téged.

most hogy vagytok, mi a helyzet?

18L

2021. jan. 11. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!