Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogyan tudnák kíméletesen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnák kíméletesen szakítani?

Figyelt kérdés
A barátommal már 1 éve együtt vagyunk. Mostanság már nem érzem azt a szerelmet iránta mint eddig. Valaki azt mondta hogy szeretem csak hangulatingazodásaim vannak, valaki szerint ez már csak ragaszkodás. Én már szinte biztso vagyok benne hogy ez ragaszkodás. Ő viszont ugyanúgy szeret és azért félek a szakítástól mert őt nagyon megfogom vele bántani. Hogy tehetném meg kíméletesebben vagy egyáltalán hogyan szakítsak? Még sosem szakítottam senkivel mert ő az első barátom

2020. júl. 7. 23:52
 1/4 anonim válasza:
92%

Hany eves vagy?

Nincs olyan hogy kimeletes szakitas szerintem, ha ketelkedsz akkor nem o az igazi es ritkan az elso az igazi. Csak mond el neki az igazat es mond meg h minden egyutt toltott nappal csak vesztegeted az idejet amit az igazi megtalalasara tolthetne.

2020. júl. 8. 00:12
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Találkoztok és közlöd, amit akarsz. Erre nincs jó praktika, nem kell körbe keríteni. Bárhogy közlöd, szar lesz neki. Csak őszintén, egy pár vagytok (még), alap lenne a kommunikáció működése.

"Valaki azt mondta hogy szeretem csak hangulatingazodásaim vannak, valaki szerint ez már csak ragaszkodás."

Sose hallgass másra! Csak össze zavarnak, elbizonytalanítanak. Fogalmuk sincs a valódi érzelmeidről, amivel tisztában lennél, ha nem beszélték volna tele a fejed, keltve benned mégtöbb kételyt.

2020. júl. 8. 00:17
 3/4 anonim ***** válasza:
76%

Üljetek le és beszéljetek erről.

Mondd el neki, hogy kétkedsz magadban, az érzéseidben, abban, hogy te már nem úgy érzel iránta, mint az elején.

Kérd ki a véleményét, hogy ő ebből mit érzékelt.

Elmondhatod neki, hogy te látod és érzed, hogy ő ugyanúgy áll hozzád, mint a legeléjén és pont emiatt akarod az egészet átbeszélni, mert nem éreznéd fairnek vele szemben, ha így folytatnátok.

Ha úgy van, akkor beszéljetek meg pl. 1 hónap szünetet..ne beszéljetek addig egymással és akkor úgyis érezni fogod, hogy hiányzik e úgy neked, mint ahogy kellene. Ha meg pl. 1 hét szünet után már tökre elvagy nélküle és nem vált ki belőled mély érzelmeket az hogy nincs melletted, akkor valószínűleg eljött a vége.

De kíméletes szakítás sosincs. Egy olyan embernek akármilyen virágnyelven mondod el, hogy te már nem vagy szerelmes belé, ha ő meg beléd igen, az fájni fog neki egy ideig.

2020. júl. 8. 00:23
 4/4 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm szépen! Legfőkébb az utolsónak!Igen tudom rosszul fogalmaztam meg a kérdésem, valójában segítséget szerettem volna ahhoz hogy, hogyan tegyem meg!
2020. júl. 8. 01:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!