Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok ti, hogy koptattok le egy lányt kíméletesen?
Mik azok a dolgok amikkel normálisan és nem bunkó módjára jelezitek egy lánynak, hogy nem tetszik?
A válaszokat előre is köszönöm.
Kérdezz rá, mert mi van, ha félreérted?
Ha elé állsz és rákérdezel, legalább biztos leszel az érzéseiben (vagy azok hiányában)
Velem volt egy olyan alkalom amikor közölnöm kellett egy lánnyal, hogy nincs esélye.
Nem igazán jött be a lány, és éretlen is volt.
Valahogy így zajlott, chatelés közben:
Bocsi, de azthiszem túl fiatal vagy hozzám, meg amúgy sem lennék képes egy kapcsolatra jelen esetben. Szerintem most hagyjuk a dolgot és pár év múlva folytathatjuk ezt az egészet:) De szeretném ha a barátom maradnál.
Persze úgy megharagudott rám, hogy soha többet látni sem akart:)
Mondjuk nem is bánom, mivel az elmúlt egy évben kicsit ribizli lett a csaj:DD
Én 17/F, ő 15/L
Nálam ez a lánytól függ, ha ismerem akkor ált. tudom mit - mennyire "szeret".
Próbálom minél szebben. :P
Kíméletesen...
Hát mesélek neki magamról, a belsőmről, motivációimról, lelkemről. Ez beválik, kiábrándul belőlem, és ő maga lép le.
Egy volt aki nem, akkor kénytelen voltam azt mondani, hogy meleg vagyok.
Konkrétan akkor elijeszted magadtól? Mondjuk érdekes taktikát folytatsz, álltalában ha ilyenekről elkezd beszélni valaki nem gondolják az emberek, hogy lekoptatni akarnád hanem épp ellenkezőleg.
Köszönönöm mindenkinek az eddigi válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!