Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a pasim szakitani akar, mert vagy egy legjobb baratom aki fiu?
Figyelt kérdés
O az egyetlen baratom, akiben megbizok, es tenyleg baratkent/testverkent tudok csak nezni. Eleinte nem volt ra feltekeny, de ma kijelentette, hogy ma el kell dontenem, hogy kit valasztok. Az exem is csinalta ezt, es akkor a pasimat valasztottam, de szornyu volt.2021. jan. 9. 16:07
1/13 anonim válasza:
Hát hogy hogy mit tegyé? Ki van adva az ukáz, vagy ő, vagy a haverod, választanod kell.
2/13 anonim válasza:
A barát akkor is barát ha beteszi
3/13 anonim válasza:
Nem kell(ene) vàlasztanod kettejük közül. A barâtod (pasid) gyerekes.
4/13 anonim válasza:
Barátodat. Régebb óta ismered és ő legalább nem hoz olyan kellemetlen helyzetbe, hogy döntened kelljen közte és a párod között 😀
5/13 anonim válasza:
Fiú barát" testvér" stb hagyjuk már
Jöjjön a lepontozás is nem érdekel, szerintem jogosan féltékeny.
6/13 anonim válasza:
Lehet azért féltékeny, mert több időt töltesz a fiú barátoddal, vagy mert a pasid úgy látja, hogy a fiú barátod totál nyomul rád, csak te ebből nem veszel le semmit, vagy mert stb. Lehet, hogy jogosan féltékeny, mert kifelé azt kommunikáljátok, mintha ez nem is szimpla barátság lenne. Ráadásul el tudom képzelni, hogy inkább tényleg te vagy a ludas, mert ha az előző barátod is féltékeny volt a te "fiú barátodra", akkor az már gyanús.
7/13 anonim válasza:
Ja és olyan nem létezik, hogy valaki nem féltékeny, aztán csak így derült égből villámcsapás féltékeny lesz, annak oka van, és jó eséllyel adtatok is rá okot.
9/13 anonim válasza:
Olyan nincs hogy legjobb fiú barát. Csak simán meg akar dugni ha alkalom adódik rá. Hagyjuk már ezt a barátok vagyunk meg testvérként szeretem dolgot. 😂
A pasid jòl teszi hogy nem engedi hogy hülyének nézd.
10/13 anonim válasza:
és igen, szintén egyetértek a kilencessel:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!