Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tegyek, ha a pasim szakita...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha a pasim szakitani akar, mert vagy egy legjobb baratom aki fiu?

Figyelt kérdés
O az egyetlen baratom, akiben megbizok, es tenyleg baratkent/testverkent tudok csak nezni. Eleinte nem volt ra feltekeny, de ma kijelentette, hogy ma el kell dontenem, hogy kit valasztok. Az exem is csinalta ezt, es akkor a pasimat valasztottam, de szornyu volt.
2021. jan. 9. 16:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
76%

Én addig nem hittem a fiú-lány barátságban, amíg nem lett egy fiú barátom. Tudunk mindenféléről beszélni, de sosem tudnám elképzelni, hogy valaha is egypárt alkotnánk, mert nem tudok rá úgy férfiként nézni, csak barátként... Mielőtt mondanátok neki van egy nagyon cuki barátnője, van hogy tőlem kér tanácsot meglepivel kapcsolatban, szóval részéről is csak barátság. :)

Szerintem, ha nincs meg egy kapcsolatban a bizalom nem érdemes folytatni, már pedig úgy tűnik, hogy a te párod nagyon nem bízik benned... az meg, hogy ultimátumot adott neked, hogy válassz... offos a srác, találsz jobbat :)

Ugyanakkor, ha nem először fordul elő, és az előző párkapcsolatodban is gondot okozott ez a fiú 'barátoddal' való kapcsolat, akkor simán az is benne van a pakliban, hogy te nem veszed észre, de a többi ember számára nyilvánvaló, hogy míg te csak barátként/haverként tekintesz a srácra, Ő szeretné, hogy több legyél neki, mint barát.. szóval szerintem ezt jobb tisztázni.

2021. jan. 10. 21:22
 12/13 anonim ***** válasza:
76%

De igen létezik legjobb fiú barát.

Emlékszem, amikor még nem jött össze senkivel és ismerkedett és azt mondta, aki nem fogad el engem, hogy én vagyok a legjobb lány barátja, azzal nem is jön össze, mivel neki a barátai nagyon fontosak és kevés van belőle.

Szerintem igaza van és, ha ő tényleg egy ilyen jó barát, akkor nem szabad elengedni. A pasidba meg nincs meg a bizalom.

Nem hiszem, ha valaki ennyire szeret és megbízik benned választás elé kényszerit. Valószínű a féltékenység beszél belőle .

2021. jan. 13. 23:59
 13/13 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem is létezik fiú lány barátság, de ettől függetlenül nincs kizárva, hogy okot adtál a barátodnak a féltékenységre... máskülönben nem változott volna meg a hozzáállása hirtelen.

Beszéljétek meg kulturáltan, magyarázd el neki hogy mi a helyzet és, hogy nem szeretnél választani közöttük.

2021. febr. 3. 21:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!