Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm ex-barátja azért jó fej velünk mert kultúrált és rendes vagy vissza akarja hódítani tőlem a lányt magának és ez csak egy taktika a részéről?
Ezzel a sráccal volt együtt majdnem 3 évig a barátnőm és végül azért váltak el, mert sokat veszekedtek. De nem azért mert megalázták egymást, hanem mert nem volt meg köztük már a szikra és ez veszekedések formájába jött ki. De nem gyűlöletben váltak el. Hanem végül maradtak barátok, ilyennel ritkán találkozok és többször egy társaságba kerültünk, beszéltünk a fiúval erről is. De azt mondta ő már nem akar semmit tőle mert egyszer lezárult köztük a szerelem és azt is, hogy jó lányt fogtam ki mert belsőleg is nagyon szép kedves, megértő, toleráns és bolondos és engem is tisztel hiába az exével vagyok, legalábbis ő nem tud olyanról, hogy a lány megalázta volna. És viszonylag elég jóba lettem a fiúval, szoktunk beszélni. Jó pár évvel idősebb nálunk egyébként. Viszont bennem van az érzés, hogy mi van akkor ha ez csak egy hátsó szándék a részéről és csak vissza akarja hódítani. És, hogy miért? Azért mert találkoztam már ilyen esettel, hogy egy lánynak az ex barátja jó pofizott az utódnak és utána megpróbálta szétszakítani a párokat a maga javára, több korosztálynál is tapasztaltam ilyet. Tiniknél meg fél felnőtteknél is. És meglepne ha ez a srác nem ezt akarná. Nekem nincs bajom a sráccal, sőt. De ha egy társaságba kerülünk lehet inkább jobb lenne elkerülnünk szerintem.
Amúgy barátnőm 17 éves, én 16

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!