Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A barátnőm ex-barátja azért...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm ex-barátja azért jó fej velünk mert kultúrált és rendes vagy vissza akarja hódítani tőlem a lányt magának és ez csak egy taktika a részéről?

Figyelt kérdés

Ezzel a sráccal volt együtt majdnem 3 évig a barátnőm és végül azért váltak el, mert sokat veszekedtek. De nem azért mert megalázták egymást, hanem mert nem volt meg köztük már a szikra és ez veszekedések formájába jött ki. De nem gyűlöletben váltak el. Hanem végül maradtak barátok, ilyennel ritkán találkozok és többször egy társaságba kerültünk, beszéltünk a fiúval erről is. De azt mondta ő már nem akar semmit tőle mert egyszer lezárult köztük a szerelem és azt is, hogy jó lányt fogtam ki mert belsőleg is nagyon szép kedves, megértő, toleráns és bolondos és engem is tisztel hiába az exével vagyok, legalábbis ő nem tud olyanról, hogy a lány megalázta volna. És viszonylag elég jóba lettem a fiúval, szoktunk beszélni. Jó pár évvel idősebb nálunk egyébként. Viszont bennem van az érzés, hogy mi van akkor ha ez csak egy hátsó szándék a részéről és csak vissza akarja hódítani. És, hogy miért? Azért mert találkoztam már ilyen esettel, hogy egy lánynak az ex barátja jó pofizott az utódnak és utána megpróbálta szétszakítani a párokat a maga javára, több korosztálynál is tapasztaltam ilyet. Tiniknél meg fél felnőtteknél is. És meglepne ha ez a srác nem ezt akarná. Nekem nincs bajom a sráccal, sőt. De ha egy társaságba kerülünk lehet inkább jobb lenne elkerülnünk szerintem.

Amúgy barátnőm 17 éves, én 16

tegnap 18:44
 1/6 anonim ***** válasza:
70%
Lehet taktika is, sajnos nehéz eldönteni.:(
tegnap 18:59
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondod, hogy idősebb nálatok. Akkor lehet benőtt valamennyire a feje lágya és nem taktikázik, hanem csak szimplán egy kulturált ember aki nem fúj az excsajára csak azért mert mással van miután ők már megbeszélték, hogy nem működik a dolog közöttük.
tegnap 19:49
 3/6 A kérdező kommentje:
Hát. Ő már 23 éves, menjen olyan lányokra akik szinglik főleg, hogy mi még kiskorúak vagyunk.
tegnap 20:18
 4/6 anonim ***** válasza:
75%
Azért jobban belegondolva... Ő most 23, a barátnőd 17. Ha 3 évig voltak együtt, akkor legjobb esetben is 14 évesen szedte fel, amikor ő 20 volt. Hát nem tudom, ez nekem alapból fura.
tegnap 20:25
 5/6 A kérdező kommentje:
Nekem is, de engem nem érdekel, csak mostmár hagyja békén
tegnap 20:33
 6/6 anonim ***** válasza:
#5 A barátnőd nem akarja megszakítani vele a kapcsolatot?
tegnap 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!