Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Arab setarepulo kérdése:
Szerintetek ez nagyon nagy korkulonbseg?
Figyelt kérdés
En 18 eves vagyok es 43 a csavo de nagyon jol nez ki😭😻👺tegnap 20:08
1/16 anonim 

válasza:

Áhh, dehogy, cseppet sem... Aztán egy hét múlva jön majd a kövi kérdésed "kihasználtak, mit tegyek?" címmel.
4/16 anonim 

válasza:

Nekem sok lenne, de persze nem ismerem a csavot
8/16 anonim 

válasza:

Rövid leírásból csak arra jöttem rá, hogy külsőleg fogott meg téged. Ha arra vársz hogy jól megdöngessen akkor hajrá. Szerintem ő se kapcsolatra vágyik egy 18 éves lánnyal.
9/16 anonim 

válasza:

#1: Vagy a "Terhes lettem, a pasi lelépett, mit csináljak?"
Amúgy kérdező, azért előtte csekkold, hogy a pasi nem-e házas.
10/16 anonim 

válasza:

Minden 40+ férfi fantáziál a 18 éves lányokról. Tekernék, mint Jancsi bácsi a váltó nélküli biciklit. De haza nem vinnék .... Lehet, hogy van ezerből egy olyan kapcsolat, ahol nem gond 25 év korkülönbség, főleg ilyen 18-43 felállásban, ez elég kicsi arány. A 30-55 már jobb pl. Te még csitri vagy hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!