Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez nagyon nagy korkulonbseg?
Figyelt kérdés
En 18 eves vagyok es 31 a csavo😭dec. 30. 23:42
1/32 anonim válasza:
Ezen képes vagy sírni? Ez legyen a legnagyobb bajotok.
2/32 anonim válasza:
Ettől láttam már nagyobb "szakadékot" is! Az áthidalható volt...
A tiétek ahhoz képest elhanyagolható!!!!
3/32 anonim válasza:
Nem sok ez, 13 év múlva már te is 31 leszel és egykorúak lesztek, az pedig már tökéletes.
4/32 anonim válasza:
szexhez nem, kapcsolathoz már neccesebb de nem lehetetlen
5/32 anonim válasza:
Ahogy #4-es is írta, szexhez nem és igazából ennél többet ne is remélj ettől.
6/32 anonim válasza:
A feleségem 18 volt amikor megismertem, én 35, cégekkel, akadémiai karrierrel. Egy pillanatra sem akadtunk fenn ezen, majdnem azonnal összeköltöztünk, és egy évre rá megkértem a kezét. Messze a legboldogabb, dinamukisabb, erősebb kapcsolatom, pedig nem volt hiányom korábban sem.
A kor önmagában semmit sem jelent. A "csávó"zás meg sírósemojizás már aggasztóbbak, talán nem vagy elég érett ilyesmihez.
10/32 anonim válasza:
A te esetedben óriási. Maradj meg a kortársaidnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!