Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az idealid korkulonbseg?
Egy 15 eves lany, aki hat, nem olyan mint az atlag. Nem jarok diszkoba, nem sminkelek, nem teszek ki olyan kepeket, ahol a seggem es mellem a lenyeg, de nem tartom magam gyerekesnek, marmint mondjak ismeroseim, hogy mas 17-18eves lanyok sokkal az en szintem alatt vannak ertelmileg. Max hany eves fiuval kezdhetek?
Nem szeretnek velem egykoru fiut. Eleg gyerekesek. Nem az, hogy sexelni akarok, de a kornyekemen a fiuk olyanok, hogy nekik a jaras arra valo, hogy fbre kiirhassak. De semmi olyan, hogy talalkozas, apro meglepetesek, stb.
Nincs ilyen.
Akivel megvan az összhang, a kölcsönös szerelem, bizalom és tisztelet, azzal lehet.
Max 20-21.
De amugy fiúba is van olyan aki 16évesen elég érett. Én is pont ezért nem akartam velem egy idős fiúval kezdeni de rájöttem hogy ez hülyeség mivel mindenkinek más az értelmi szintje.. szóval szerintem ilyenbe nincsen ideál korkülönbség. És ugyis tudni fogod hogy melyik fiú értelmes és melyik nem.:))
16/l sok sikert amugy!
Az őszintét megmondva az a normális ha nem rakod ki mindened nem vagy fb p*csa. Ha egy értelmes szép lány vagy nem olyanok mint a mai pics*k akkor egy jó 17 körüli fiút simán találhatsz magadnak. Na de a fiúkkal is vigyázni kell! Ne csak a szexet akarják. Mert a legtöbb csak arra vár hogy mikor teheti be... Én 17 évesen szingli vagyok mert a mai lányok túlságosan el pics*sodtak. Mindegyik egy fb ribi. Én sem járok bulizni, nem posztolgatok fb-re csak értelmes dolgokat és az ismeretségi körömből úgy érzem hogy sokkal érettebb vagyok a kortársaimnál. Szóval nem gyerekes az amit csinálsz szerintem ez alapján a leírás alapján normálisnak tűnsz! ;) :)
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!