Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Vajon szakítani akár velem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon szakítani akár velem?

Figyelt kérdés
A barátommal már 5 hónapja együtt vagyunk és mostanában alig beszél vele, ha keresem is a társaságát ő mindig csak "hárít" és gyorsan leráz... Nem tudom mint kéne tennem, távkapcsolatunk van jelenleg a vírus miatt és félek ha nem megyünk vissza a gimibe lehet hogy a kapcsolatunknak vége lesz
2021. jan. 23. 16:35
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen negatívan állsz hozzá,akkor vége lesz. Mindennek vége,amire negatívan gondolsz. Mellesleg meg kéne tudni beszélni dolgokat,kéne tudni igenis odaírni a kis csitcset ablakocskába,hogy Helló,ez van az van,változtatunk rajta,vagy megyünk tovább egymás nélkül. Az a baj,hogy félsz ilyet írni,pedig ez lenne a CÉLRAVEZETŐ. Kéne tudni egyenesen beszélni,őszintén,akkor is,ha az kicsit sértő,bocsánatkérés nélkül. De még sok mást is kéne tudni.
2021. jan. 23. 16:59
 2/5 A kérdező kommentje:
Hogy érted hogy sok mindent kéne még tudni? Mit?
2021. jan. 23. 17:40
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem ismeritek egymást úgy bIsten igazából. Azokat kellene még tudnotok egymásról.

#1, elnézést, hogy helyetted is válaszoltam.

2021. jan. 23. 18:06
 4/5 anonim ***** válasza:

Semmi gond.

2. Kommunikáció,nem nem nem el ne kezd tanulmányozni innen-onnan,mert rengeteg butaság van fent. Inkább kérdezz önmagadtól,a megoldás mindig benned van. Itt most az a baj,hogy képtelen vagy azt mondani időhalogatás helyett,hogy most mi lesz? Ennyi. Gondolkodnod kéne. És túlgondolod szerintem. Mi lesz akkor,ha azt mondod,hogy:

Figyelj,én tisztelem a te idődet is, a sajátom is emellett. Mi lenne,ha nem pazarolnánk egymás idejét,ha nem akarsz semmit? Én szeretnék,de nem szeretem a játékokat,egyenes őszinte választ akarok kapni. Szeretem,ha nem kell harapófogóval kihúznom az infót az emberből,hogy végre jussunk valami. Tehát max 2 napot kapsz,hogy gondolkodj. Többet nem. Eleve baromság a kérdés,elvégre ha szeretsz,akkor nem tartana eddig megválaszolni,de kitudja,én a megoldás híve vagyok. Lehet,hogy valamit nem mersz elmondani,stb. Tehát akkor két nap múlva vagy netovább,nem játszunk más idejével,érzelmeivel,mert gyerekes és undorító dolog.

Erre te : Ó hát ha ezt megírom,biztos otthagy,ez tök arrogáns.

Figyelj....haladni akarsz vagy nem? Azthiszed,hogyha én őszintén megmondom neked,hogy szemét vagy,ha szemétkedsz velem,akkor az nem helyes? Állj már a sarkadra.

2021. jan. 24. 15:53
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat megbeszéltem vele mindent és szerencsére jól végződtek a dolgok
2021. febr. 10. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!