Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogy bírjam ki kapcsolat...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy bírjam ki kapcsolat nélkül még 1 évig?

Figyelt kérdés

Soha nem volt barátom, és még 1 évig tuti nem lesz, mert a körülmények nem adottak (akit érdekel annak privátba leírom, túl hosszú lenne itt). De annyira magányos vagyok, dúlnak bennem a hormonok és hiányzik mellőlem egy srác. Az a fura, hogy eddig tök jól megvoltam fiúk nélkül, nem hiányoztak az életemből, most viszont ez villámcsapásra megváltozott, és nem tudom miért, ha eddig tök jól elvoltam magamban. Ez nem hirdetés, kicsit olyanra sikeredett, de nem az, tehát nem akarok privát üzeneteket olyanoktól akik nyomulni akarnak, meg a pasijaim akarnak lenni.

Inkább csak tanácsot kérnék, hogy hogy bírjam ki 1 évig még, hogyan tereljem el a fiúkról a figyelmemet? Meg a magányról? 17L

2021. ápr. 29. 21:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
20%

Nekem eddig 25 lánnyal volt párkapcsolatom...és k..va sokat csalódtam, szóval tudom miről beszélek, és azt is hogy 1 évig simán kibírnám ha szeretne ő.

Bizalom nélkül semmilyen kapcsolat nem fog létrejönni (még azzal is nehéz)...29 éves vagyok sok szaron mentem már át ilyen téren.

Nem szex,hanem konkrét élet-halál dolgokon.

2021. ápr. 29. 22:19
 12/16 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem várj még egy kicsit, gondolj másra, tereld el a figyelmedet, találkozz a barátaiddal, kirándulj, sportolj stb.
2021. ápr. 29. 22:25
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem leírhatod privátban, szívesen elolvasom 😊

2021. ápr. 29. 23:29
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
Dildó
2021. ápr. 30. 08:30
 15/16 A kérdező kommentje:
14, mi?
2021. ápr. 30. 18:01
 16/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem írhatsz, én kíváncsi vagyok a történetre, szívesen segítenek is.

22F

2021. ápr. 30. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!