Párom rugalmatlan, ő csak a biztosra megy. Ugyan akkor muszáj lenne elköltöznünk, mert anyós tönkre fogja tenni a kapcsolatunkat. Hogyan bírjam lépésre?
Te már írtál ki ezzel kapcsolatban kérdést igaz?
Sajnos akkor sem létezik jobb tanács, mint, hogy a ti életeteket a párod és te, vagyis ti ketten irányítsátok, és a magánéletetek maradjon kettőtök közt. Ha erre a párod képtelen, halott a kapcsolatotok, bármekkora is a szerelem. Meg fogja lassan, de biztosan mérgezni a családja, méghozzá az ő közreműködésével. Ha ezt ne látja be, kár "széllel szemben.....", mert úgysem sikerülhet.
Üljetek le, és döntsetek. Ha ő nem hajlandó megváltoztatni a szüleivel való abnormális, 3 éves gyerek szintjén lévő kapcsolatát, akkor úgysincs közös jövőtök, de neki mással sem lesz. Ezt tudatosítsd benne, és döntsetek. Vagy változtattok, vagy bármennyire fáj, lépj tovább, kár az időd pazarolni.
ma 12:21
Köszön a választ!Igen kérdeztem már,de sajnos nem oldódott meg,bár már kicsit jobb a helyzet egy fokkal.Hidd el,én nagyon sokszor mondtam már neki,hogy ez nagyon nem normális dolog.Az hogy beszél a szüleivel és jó a viszonyuk,ez teljesen normális dolog,aminek örülök is.De úgy gondolom,hogy ez kicsit túlzás már.Én szeretem a szüleit,de sajnos nem tudják hogy hol a határ.Páromnak is mondtam,hogy valamit csináljon,találjon ki,mert ez így nagyon nem jó szerintem.Sajnos ebből,már nem egyszer vita volt köztünk.A napi telefonok,akár több is,az állandó hétvégi találkozók,nekem ez sok!A hétvégi találkozó sem zavarna,de van,hogy szombat,vasárnap is.Mindig menjünk át 1 órára,aztán ott vagyunk vagy fél napot,ahelyett hogy együtt lennénk.Ha nem megyek,akkor meg sértődés van.Pedig nagyon jól megvagyunk úgy egyébként a párommal.
5-re:
"Ha nem megyek,akkor meg sértődés van."
Ki sértődik meg? A feleséged vagy az anyósod?
Ha az anyósod, akkor ne törődj vele. Ha a párod, akkor nem ért semmit a problémából.
Hétvégére találjatok ki előre közös programokat és ha hívnak, mondjátok meg, hogy nem értek rá, mert már van programotok.
A 4 órás vásárlás után biztos, hogy soha nem vinném vásárolni. Amúgy nincs neki férje? Miért nem ő viszi?
ma 12:55
Hát többnyire az anyós sértődik meg.De volt hogy a párom is,vagy is kérdeztem tőle,kérdezni szoktam,hogy ugye nem fél napot maradunk.Nem nem,de nem is 5 percre megyünk át,persze ezt mondja úgy,hogy elég sokat találkozik velük,már herótom van az egésztől,amikor meghallom,hogy átmegy a szüleihez,szószerint hányingerem lesz.Tehetetlen vagyok!Egyet tudok tenni,nem fogok vele menni ezentúé,én 2 hetente odamegyek aztán kész.Eddg illendőségből mentem,meg hogy addig is együtt legyünk a párommal,de ha nem megyek,akkor talán jobban siet haza....Csak azért gondoltam,hogy vele megyek,hogy nehogy már a fél hétvégét külön kelljen tölteni,csak azért mert az anyjáéknél bandázik....így többnyire azért mentem,megyek,hogy addig is együtt legyünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!