Párom rugalmatlan, ő csak a biztosra megy. Ugyan akkor muszáj lenne elköltöznünk, mert anyós tönkre fogja tenni a kapcsolatunkat. Hogyan bírjam lépésre?
ma 12:55
Van férje,de ő elég sokat dolgozik.
ma 12:56
Amiket itt leírtál,nagyon sokszor elmondtam már neki.Sokat beszélgettünk már erről,azt is mondtam már neki,hogy ne haragudjon,de ha így megy tovább,én fogom magam és elköltözöm,majd ha akar utánnam jön.Nem szakítani akartam volna,hanem egyszerűen csak elmenni más városba,mint írtam külföldön már probáltam szerencsét,akkor is mondtam neki,ha összejön,én vissza nem jövök,ha akar utánam jön.
ma 13:16
Sajnos após nem külömb,biztos nem állna ki mellettünk,ő is ugyan ilyen,csak nem ennyire nyíltan.Ezek nem normálisak néha úgy érzem.Szerintem ezek otthon csak rólunk beszélnek...A lehető legjobb megoldás külföld lenne vagy egy másik városban.Külföldön több ismerősöm is van,különböző országokban,páromnak is vannak ismerősei,a nyelvet is beszéljük.Az istennek nem tudok rá hatni sajnos.
Még mindig nem ütél le vele beszélni, hogy figyu, vagy az anyád, vagy én?!
Már rég szóvá tettem volna, aztán, ha sértődés van, akkor legalább tudnám, milyen értelmes, felnőtt a kedvesem és a szülei is, továbbá, érdemes-e további energiát belefeccölni.
Ja, látom, leültél, és továbbra is szrik rád.
Kérdés? Nekem alap lenne, hogy ezek után ott hagyom, és keresek egy olyan embert, akinek nem anyuci az első.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!