Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párom rugalmatlan, ő csak a...

Párom rugalmatlan, ő csak a biztosra megy. Ugyan akkor muszáj lenne elköltöznünk, mert anyós tönkre fogja tenni a kapcsolatunkat. Hogyan bírjam lépésre?

Figyelt kérdés
Rendes ember anyósom,nem hiszem,hogy rosszat akar nekünk,de egy minden lében kanál és mindenbe beleszól.Külön lakásunk van,de sajnos,itt laknak tőlünk 5 percre.Amúgy is beleszólt mindenbe,de amikor a közelbe költöztünk,anyagi okok miatt muszáj volt,hogy legyen egy kis megtakarításunk,de már rájöttem hiba volt.Nem rossz ember ő,de sajnos azzal,hogy ilyen közel laknak és mindenbe beleszól,bármikor áttud hívni minket ezért vagy azért,sajnos mérgezi a kapcsolatunkat.Mondtam a páromnak,hogy ez így nem mehet tovább.Már arra gondoltam el kellene költözni,másik városba,erre fele,úgy sem túl sok a lehetőség.Már külföldön is gondolkodtam,hiszen mind ketten,beszélünk idegen nyelvet.A baj az,hogy a párom tudja,hogy nincsen jó hatással ránk az anyja,de sajnos ő nagyon nehezzen lép,bármiről is van szó.Mondtam neki,hogy muszáj lesz,mert ennek nem lesz jó vége.Tegnap is megkért minket az anyja,vigyük el,kocsival bevásárolni délután.Mondom ok rendben,mondom max 1 óra alatt letudjuk.Kb mind ez,tartott vagy 4 órán keresztül.Én már tiszta ideg voltam,mind ketten párommal úgy jöttünk haza,mint valami zombik,teljesen leszívta az energiánkat,mint valami energia vámpír.Amikor elindultunk,teljesen jó kedvűen mentünk el,frissen vidáman.Majd 4 óra múlva mosott sz..rként érkeztünk,haza egy "sima" bevásárlás után.Már szexelni sem volt kedvünk utána....még reggel meg is jegyeztük,hogy hát este lettek volna még terveink egymással:)))Szóval nem tudom,hogyan tudnám belátásra bírni,hogy kezdjük el az életünket máshol,mert erre ráfog menni a kapcsolatunk.
2015. márc. 2. 11:52
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

ma 12:55

Van férje,de ő elég sokat dolgozik.

2015. márc. 2. 13:46
 12/18 A kérdező kommentje:

ma 12:56

Amiket itt leírtál,nagyon sokszor elmondtam már neki.Sokat beszélgettünk már erről,azt is mondtam már neki,hogy ne haragudjon,de ha így megy tovább,én fogom magam és elköltözöm,majd ha akar utánnam jön.Nem szakítani akartam volna,hanem egyszerűen csak elmenni más városba,mint írtam külföldön már probáltam szerencsét,akkor is mondtam neki,ha összejön,én vissza nem jövök,ha akar utánam jön.

2015. márc. 2. 13:49
 13/18 A kérdező kommentje:

ma 13:16

Sajnos após nem külömb,biztos nem állna ki mellettünk,ő is ugyan ilyen,csak nem ennyire nyíltan.Ezek nem normálisak néha úgy érzem.Szerintem ezek otthon csak rólunk beszélnek...A lehető legjobb megoldás külföld lenne vagy egy másik városban.Külföldön több ismerősöm is van,különböző országokban,páromnak is vannak ismerősei,a nyelvet is beszéljük.Az istennek nem tudok rá hatni sajnos.

2015. márc. 2. 13:52
 14/18 anonim ***** válasza:

Még mindig nem ütél le vele beszélni, hogy figyu, vagy az anyád, vagy én?!

Már rég szóvá tettem volna, aztán, ha sértődés van, akkor legalább tudnám, milyen értelmes, felnőtt a kedvesem és a szülei is, továbbá, érdemes-e további energiát belefeccölni.

2015. márc. 2. 14:10
 15/18 anonim ***** válasza:
35%

Ja, látom, leültél, és továbbra is szrik rád.

Kérdés? Nekem alap lenne, hogy ezek után ott hagyom, és keresek egy olyan embert, akinek nem anyuci az első.

2015. márc. 2. 14:12
 16/18 A kérdező kommentje:
Utolsót lepontoztátok,pedig valljuk be,azért van benne némi igaszság amit mond.
2015. márc. 2. 18:06
 17/18 acelsziv ***** válasza:
Nézd: ha már te is hajlasz afelé, hogy elhagyd akkor talán tudasd ezt vele is. Tudja meg mi lesz a vége annak ami most megy nálatok. Vagy észbe kap vagy nem de legalább kiderül mennyire vagy fontos neki. Az élet túl rövid ahhoz, hogy ilyen emberekre pocsékold.
2015. márc. 2. 18:17
 18/18 anonim ***** válasza:
Mi ujsag veletek kerdezo?
2015. márc. 25. 03:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!