Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy bírjam ki kapcsolat nélkül még 1 évig?
Figyelt kérdés
Soha nem volt barátom, és még 1 évig tuti nem lesz, mert a körülmények nem adottak (akit érdekel annak privátba leírom, túl hosszú lenne itt). De annyira magányos vagyok, dúlnak bennem a hormonok és hiányzik mellőlem egy srác. Az a fura, hogy eddig tök jól megvoltam fiúk nélkül, nem hiányoztak az életemből, most viszont ez villámcsapásra megváltozott, és nem tudom miért, ha eddig tök jól elvoltam magamban. Ez nem hirdetés, kicsit olyanra sikeredett, de nem az, tehát nem akarok privát üzeneteket olyanoktól akik nyomulni akarnak, meg a pasijaim akarnak lenni.
Inkább csak tanácsot kérnék, hogy hogy bírjam ki 1 évig még, hogyan tereljem el a fiúkról a figyelmemet? Meg a magányról? 17L
Én rám 19 évesen jött rám a b..szhatnék :D szerintem veled is ez van most...hát szívesen segítenék, de már leírtad hogy nem szeretnéd.
2021. ápr. 29. 21:52
5/16 A kérdező kommentje:
3-as, és mégis a mai srácok közül melyik az aki várna rám 1 évet, hogy együtt legyünk? Mert szerintem egyik sem. Amúgy tudom nagyon nyálasan hangzok, pedig pont, hogy már kinőttem a romantikus, rózsaszínfelhős, kislányos korszakomból :D, tehát az elmúlt időszakban már nem voltam olyan romantikus, de mint mondtam dúlnak bennem a hormonok, nem tudom mi van velem, de remélem nem ez lesz még az elkövetkezendő 1 évben folyamatosan, hogy ezek az érzések fognak kavarogni bennem. :(
2021. ápr. 29. 21:59
6/16 anonim válasza:
Én például várnék rád :D...nem minden a szex ám egy kapcsolatban 3-as vagyok.
2021. ápr. 29. 22:02
7/16 anonim válasza:
Aki téged szeret, az megvár. Pont nemrég volt egy kérdés, amiben bár pont a lány várt a fiúra, de 3 évet. Szóval nem lehetetlen a dolog.
2021. ápr. 29. 22:02
8/16 anonim válasza:
És mik azok a körülmények? Kevés olyan körülményt ismerek, amik megakadályozhatnának egy párkapcsolatot...
2021. ápr. 29. 22:03
9/16 A kérdező kommentje:
Hát...nem tudom. Ha várna rám az oké, de mi a biztosíték, hogy nem kavar vagy kavart a hátam mögött abban az 1 évben valaki mással, vagy több csajjal is, mert esetleg igényli a testi kapcsolatot is? Én nehezen bíznék meg bárkiben ezen a téren. Mert azt csinálhat amit akar, nem vagyok a közelben, hogy tudjak róla, és lehet, hogy tudná olyan jól titkolni, hogy soha nem is derülne ki utána már, hogy akkor mi volt.
2021. ápr. 29. 22:09
10/16 anonim válasza:
Az baj, hogy magányosnak érzed magad mert 1 évig nem lehet pasid. Ezen lenne érdemes kicsit dolgozni és átgondolni jól van-e ez így, hogy folyamatos megerősítések nélkül összeomlasz.
#6 Persze hogy várnál, hogy majd 1 év múlva dugd meg. Simp.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!