Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most elrontottam?

Figyelt kérdés
Szóval együtt vagyok már 8 hónapja egy lánnyal, nagyon szeretjük egymást. Viszont ő kb egy hónapja elkezdett eljárogatni az egyik fiú barátjához hetente többször. Eleinte nem tulajdonítottam neki nagy jelentősséget, de aztán egyszer csak áthívott mindkettőnket magához, hogy ismerjük meg egymást. Aztán kettesben hagyott minket, hogy beszélgessünk, mire azt mondta a barátja, hogy a barátnőm fülig szerelmes belé, és hogy már a gyereket tervezik. Erre nagyon feldühödtem, majd finoman a gyerek tudtára adtam, hogy ő az enyém, és nem csalna meg engem soha. Aztán bejött a csaj, és megerősítette azt, amit a gyerek mondott. Nagyon összetörtem, fogtam magam, hazamentem, és egész hátralévő nap csak sírtam. Aztán másnap szakítottam vele, letiltottam a csajt mindenhol, és eldöntöttem, hogy visszavágok neki. Megkértem az egyik lány ismerősömet, akivel ugyanabba az egyesületbe járok társamat, hogy játssza el, hogy a barátnőm, és segítsem visszavágni. Áthívtam magamhoz a kajakos lányt, valamint a volt barátnőmet. Ekkor elmondtam neki, hogy én és a kajakos lány már 2 hónapja együtt vagyunk, és egymással képzeljük el a jövőt. Kimentem a szobából, kettesben hagytam őket, hogy megismerjék egymást, mire a barátnőm kirohant hozzám, és elmondta, hogy előre megbeszélték a sráccal, hogy megviccelnek, nem gondolták komolyan, ne haragudjak meg nagyon, engem szeret, és elnézést kért. Ekkor köpni-nyelni nem tudtam, és tudattam a csajjal, hogy ennyi nem elég, azonnal hozza át a haverját, addig elküldöm a kajakos csajt. A volt barátnőm elment, és én hazaküldtem a kajakost. A barátnőm áthozta a haverját, megbeszéltünk mindent, és végül azzal a feltétellel, hogy ilyet soha többé nem csinálnak, megbocsátottam nekik. Csakhogy a kajakos lánynak nagyon tetszem(ezt nem tudtam), és ő azt hitte, hogy tényleg egy komoly kapcsolatot akarok vele, és aztán másnap meglátott minket csókolózni. Ekkor elfutott, de még este rámírt a témával kapcsolatban. Nagyon megharagudott rám, azt mondja, hogy cserbenhagytam, elárultam. Azt mondta, hogy ha a keze közé kerülök, akkor nagyon megbánom azt a napot, amikor megismertem. Viszont az a baj, hogy ő nálam egy fél fejjel magasabb, ráadásul sokkal erősebb, mert ő versenyszerűen kajakozik, és mellette kondizik, én viszont csak hobbi szinten kajakozok, ezért sokkal erősebb nálam, simán megverne, és most még az utcára is alig merek kimenni, mert tudja, hogy hol lakom. Mit tegyek? Nem tudom vele megbeszélni, letiltott mindenhol

2021. ápr. 22. 22:37
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez real? Nagyon ferdít a téma, sok kérdés van a fejemben.
2021. ápr. 22. 22:42
 2/10 anonim ***** válasza:
84%

Olyan hülyék vagytok, hogy az már fizikailag fáj. De komolyan. Barátnőd minősíthetetlenül viselkedett és nem érdemel meg téged! Mi lesz a következő? Aki ezt viccesnek találja, ott komoly bajok vannak. Szakítani kellett volna..

Na Te pedig mi az, hogy áthívsz egy kajakos csajt stb stb.... ahelyett, hogy normálisan átgondolnád mi történt bosszút forralsz, most meg csodálkozol h minden felre ment meg is erdemelnéd, hogy a kajakos lány jól elgyepáljon! Ép eszű emberek ilyeneket nem csinálnak!

Nme nőttetek még fel, Te maradj a GTA-nál meg a Sims-nél, barátnődnek meg ott van az a hülye fiú baratja! Kiakasztó, hogy viccesnek találjátok, hogy ez vicces. Mi lesz veletek, ha felnőttek lesztek?!

2021. ápr. 22. 22:44
 3/10 anonim ***** válasza:

Hahahha ..

Volt hasonlo sztori.

Ezt nem veszem be.

2021. ápr. 22. 22:46
 4/10 anonim ***** válasza:
77%
Eltelt 2-3 nap úgy hogy nem beszéltek, gyanús. És csak azután mondta el miután te tettél valamit... Mind 4-en, vagy nem tudom hányan idióták vagytok.
2021. ápr. 22. 22:47
 5/10 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem most konkrétan valami tinikönyv cselekményét írtad ide le a kérdésben :D
2021. ápr. 22. 23:31
 6/10 anonim ***** válasza:
57%
Komolyan mondom, ez az oldal alkoholistát csinál belőlem!
2021. ápr. 22. 23:46
 7/10 anonim ***** válasza:
68%
Remélem, hogy ez a kis mese csak a troll fejed kitalációja, mert ha nem, akkor ti, barátom, egy ovis szinten megragadott kis lúzerek vagytok, és egyedül azt tudom neked tanácsolni, hogy nőj fel.
2021. ápr. 23. 00:03
 8/10 anonim ***** válasza:
Ebben a történetben is mindenki kitalált és/vagy idióta. Nincs hozzáfűzni valóm.
2021. ápr. 23. 00:18
 9/10 anonim ***** válasza:
Gyerekesek vagytok.
2021. ápr. 23. 11:04
 10/10 anonim ***** válasza:
41%
Borsodi szitu xddd
2021. máj. 9. 02:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!