Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez esetben mit lehet tenni? Elrontottam valamit?
Figyelt kérdés
A barátommal távkapcsolatban vagyunk (hétvégente tudunk találkozni). Az elején én is tudtam menni hozzá, de kb 1 hónapja csak ő jött, mert a szüleim nem engedik hogy én járkáljak érettségi előtt (mondjuk magyarázatot nem kaptam) . A barátom minden nap rengeteget dolgozik, néha hétvégén is. Volt hogy szombaton dolgozott, utána este még jött hozzám. Tudtam, hogy ez fárasztó neki, ezért mindig megtettem a tőlem telhető legtöbbet, hogy jól érezze magát. Nem soká érettségi szóval 1-2 hétvége kellene már csak. Ma mondta, hogy egy barátja megkérdezte tőle, hogy miért mindig csak ő jön ide hozzám ezért ő is elgondolkodott rajta....kicsit rosszul érzem magam emiatt. Nem kértem hogy jojjon plusz azt mondja ő is szeretne. Akkor mi a baja?... tudom hogy túl sok neki ezért mondtam hogy ha nem szeretne rendben van és majd érettségi után megyek hozzá de azt mondta neeem mert találkozni akar. Akkor miért hozta fel ezt az egészet eleve..mintha rosszul érezné magát. A pasiknak sokat számít ha már a haver rákérdez? Egyáltalán miért inog meg emiatt?...mit kellene tennem..én próbálok megértő lenni, de tényleg már csak 1-2 hétvégéről lenne szó. Egyet most így is kihagytunk..csak azzal van bajom hogy magában tartja és latom hogy baja van..2021. ápr. 19. 23:04
1/18 A kérdező kommentje:
Talán meg kéne próbálnom beszélni a szüleimmel? Talán 1 hétvégét megengednek..
2021. ápr. 19. 23:12
2/18 anonim válasza:
Azert nem engednek mert ha elkapod a virust akkor annyi az erettsegidnek es nem mehetsz vizsgazni. Teljesen jogos es ertheto
3/18 anonim válasza:
ne hagyd magad, szerintem az érettségi azért fontosabb. én ugyan ilyen helyzetben voltam anno, figyelj ha nem érti meg, hogy ez neked miért fontos akkor az nem a te sarad. emiatt te ne érezd rosszul magad. nem kell megszakadnod, csak hogy neki jó legyen. kommunikáld felé, hogy menni fogsz hozzá te is persze, de most érthető okok miatt ez így nem kivitelezhető. és ez teljesen rendben van, emiatt ne érezd rosszul magad.
22/L
4/18 anonim válasza:
Fontosabb az érettségi, mond el neki a szüleid kérését akár tetszik neki, akár nem.
5/18 anonim válasza:
2es vagyok, miert lettem lepontozva? nem irtam hulyeseget:)
6/18 A kérdező kommentje:
Nem tudom! Én hasznosnak jelöltem, mert az is. :D
2021. ápr. 20. 07:45
7/18 A kérdező kommentje:
Egyébként köszönöm a válaszokat! Valóban fontosabb az érettségi. Azért is hezitáltam mert utána egyéb okok miatt nem tudunk pár hétig találkozni, ezért gondoltam hogy esetleg 1 hétvégére le tudna jönni. És le is szeretne, csak akkor nem értem miért kellett ezt az egészet felhozni. Lány vagyok tehát majdnem mindent túlreagálok es belegondolok valamit :D erről is hogy szokjak le?
2021. ápr. 20. 07:47
8/18 anonim válasza:
Szerintem ezt túl reagálod. Csak felhozta, nem veszett össze veled emiatt legalábbis nem írtad. Szóval nem értem mi a bajod ezzel. 😅
9/18 A kérdező kommentje:
Igazad van. Nem veszekedett..lehet még én próbaltam generálni egy veszekedést🥺 azóta megbeszéltük. Szerinte is túlreagáltam és csak közölni akarta velem, hogy tudjam hogy neki ez fárasztó. Mit tehetnék érte, hogy kevésbé érezze magát kifáradva egy hosszú hét után?
2021. ápr. 20. 10:28
10/18 anonim válasza:
Az én barátom szeret aludni. Szereti ha maszirozzák, kényeztetik, egy jó filmezés. Gondolom a te barátodnak is tetszene, ha elmegy hozzátok. :)
Tenni esetleg azt lehetne h tényleg kibírjátok ezt a kis időt és akkor utána te is tudsz menni és így neki sem lesz fárasztó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!