Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez esetben mit lehet tenni? Elrontottam valamit?
Figyelt kérdés
A barátommal távkapcsolatban vagyunk (hétvégente tudunk találkozni). Az elején én is tudtam menni hozzá, de kb 1 hónapja csak ő jött, mert a szüleim nem engedik hogy én járkáljak érettségi előtt (mondjuk magyarázatot nem kaptam) . A barátom minden nap rengeteget dolgozik, néha hétvégén is. Volt hogy szombaton dolgozott, utána este még jött hozzám. Tudtam, hogy ez fárasztó neki, ezért mindig megtettem a tőlem telhető legtöbbet, hogy jól érezze magát. Nem soká érettségi szóval 1-2 hétvége kellene már csak. Ma mondta, hogy egy barátja megkérdezte tőle, hogy miért mindig csak ő jön ide hozzám ezért ő is elgondolkodott rajta....kicsit rosszul érzem magam emiatt. Nem kértem hogy jojjon plusz azt mondja ő is szeretne. Akkor mi a baja?... tudom hogy túl sok neki ezért mondtam hogy ha nem szeretne rendben van és majd érettségi után megyek hozzá de azt mondta neeem mert találkozni akar. Akkor miért hozta fel ezt az egészet eleve..mintha rosszul érezné magát. A pasiknak sokat számít ha már a haver rákérdez? Egyáltalán miért inog meg emiatt?...mit kellene tennem..én próbálok megértő lenni, de tényleg már csak 1-2 hétvégéről lenne szó. Egyet most így is kihagytunk..csak azzal van bajom hogy magában tartja és latom hogy baja van..2021. ápr. 19. 23:04
11/18 anonim válasza:
Az is lehet, hogy a szüleid attól tartanak, hogy a tanulásra sokkal kevesebb időd szentelnél. Meg kell őket éetened- fő az érettségi. Ezt a fiúd is belátta. Nem fontos minden hétvégén sem találkoznotok.
Sikeres érettségit!
12/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm!☺️
2021. ápr. 20. 12:10
13/18 anonim válasza:
Egyébként csak azt az egyet nem értem, h nem engedik h elmenj ugye. De azt engedil, h ő eljöjjön és akkor is vele vagy. Akkor is megy az időd. Ezt nem igazán értem.
14/18 A kérdező kommentje:
Igen ez igaz. Én is gondoltam erre, de nem kérdeztem meg őket. Ahogy ismerem őket, szerintem azért, hogy így “szemmel tudnak tartani” mert amikor itt van szoktam tanulni 1-2 órát. Viszont mikor nála voltam akkor is volt hogy felkeltem reggel és 2 órát még tanultam. Plusz mikor hazajövök tőle akkor is szoktam. Valóban nem olyan mintha egyáltalán nem találkoznánk és úgy tanulnék, de azért mégis több, mint a semmi..
2021. ápr. 20. 14:15
15/18 anonim válasza:
Az utazás alatt is tanulsz úgy istenigazából? Képes vagy rá? Nem zavar a sok ember, a mozgás? Olvasni egyszerűbb, de tanulni...
16/18 anonim válasza:
Jó hat igazából mindegy. Már amúgy sem kell sokat kibírni és akkor mehetsz te is.
17/18 anonim válasza:
Igen, beszélj a szüleid Dél erről. Vagy pedig mondd el a barátommal az igazat, hogy te miért nem mehetsz hozzájuk.
18/18 Lebannen válasza:
Szerintem az a normális, ha a fiú megy a lányhoz. Ezt tudnia kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!