Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mindent elrontottam?
Mostani barátommal 3 hónapja vagyok együtt, nagyon szeretem és ez kölcsönös is. Ma voltunk városban, és szembejött velem az exem. A szakításunk óta nem láttam. A szakításunk nagyon megviselt, mert a szüleink tiltottak el egymástól az ő munkahelyi konfliktusuk miatt. Szakítás után még mindig nagyon szerettem, de sikerült elfelejtenem. A jelenlegi barátomnak soha nem meséltem róla részletesen, pedig még akkor is szerettem, amikor összejöttünk. Szembe jött velem, egyszerűen valami belém hasított és térdre rogytam. Az exem odaszaladt, megölelt, nagyon hiányzott már az ölelése, nagyon jól esett... azt mondta, még mindig szeret, és hatalmas hiba volt a sorstól, hogy találkoztunk, mert feltépte a sebeket, aztán elment. A barátom természetesen ideges lett. Elmeséltem neki mindent az előző kapcsolatomról részletesen, és megkérdezte, hogy még mindig szeretem e a volt barátom. Mivel őszinte szerettem volna lenni, azt mondtam, nem tudom, így is van. Igazából a mostani barátomat szeretem, senki mást. Ez a fájdalmas emlékek miatt lehetett, vagy azért, mert még mindig szeretem? Ezután a barátomnak könnycsepp folyt ki a szeméből, puszit adott az arcomra és azt mondta, ő most elmegy, majd ír. Nem szeretném elveszíteni, lehetséges hogy emiatt véget vet a kapcsolatnak? Vagy miért kért gondolkodási időt? Én tisztán elmondtam neki, hogy csak ő kell, senki más. Félek ebből baj lesz... csak én lehetek ekkora szerencsétlen.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!