Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem vonzódok a mai 15-18 évesekhez?
16 éves lány vagyok. Átlagos kinézetű vagyok, de nem mondanám magam rondának. Nem szeretnék fiúbarátot, mert valamelyik elképesztően gyerekes és csak az időmet pazarolnám rá. És csak azért, hogy legyen valakim, senkivel nem fogok összejönni. Fél éve volt egy barátom 2 hónapig, szex nem volt, viszont más igen. Nem éreztem vele jól magam. Mindig is azt szerettem volna hogy egy 25-35-ös pasi mellett legyek. Mellette biztonságban érezném magam, tetszik, hogy tapasztaltabb. Ez normális? Összejöhetnék normális gondolkodású emberrel, aki idősebb nálam és nem csak a szex miatt használna ki?
Nem kérek privátot, nem szeretek neten ismerkedni.
Mikor én voltam 16 éves nekem a 5-7 évvel idősebb fiúk jöttek be. (De kapcsolatom nem volt velük) A korombeli fiúkat gyerekesnek tartottam és visszautasító is voltam velük.
Mára már változtak a dolgok és a korombeli fiúkkal ismerkedek szívesebben. :)
Részemről teljesen normális ha ez a korcsoport jön be neked.
Feltételezem, hogy ez nálad is változni fog idővel.
Szerintem össze tudsz jönni egy nálad idősebb pasival. De, hogy meg tudod-e tartani hosszútávon, az attól is függ, hogy mennyire tudod megfogni őt.
Nekem például tetszenek a fiatalabb lányok, mivel szerintem vannak köztük meglehetősen értelmesek is. Szívesen ismerkedem velük, de ahhoz, hogy kapcsolaton egyáltalán elgondolkozzak, nagyon meg kellene fognia a személyiségével.
28/F
Köszönöm a válaszokat!
(Privátban is.) Nem zavarna, ha nem lenne hosszú a kapcsolat.
Arra van dolgod, amerre a szíved húz.
Van olyan is hogy apakomplexus, ami azt a célt szolgálja hogy feldolgozd az apai konfliktusok okozta traumákat.
Persze ha ilyen kapcsolatba mész bele nem árt ha van egy kis előképzettséget, hogy hogyan kezeld a felmerülő problémákat.
Bár ez az összes kapcsolatra igaz!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!