Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem vonzódok a mai 15-18 évesekhez?
16 éves lány vagyok. Átlagos kinézetű vagyok, de nem mondanám magam rondának. Nem szeretnék fiúbarátot, mert valamelyik elképesztően gyerekes és csak az időmet pazarolnám rá. És csak azért, hogy legyen valakim, senkivel nem fogok összejönni. Fél éve volt egy barátom 2 hónapig, szex nem volt, viszont más igen. Nem éreztem vele jól magam. Mindig is azt szerettem volna hogy egy 25-35-ös pasi mellett legyek. Mellette biztonságban érezném magam, tetszik, hogy tapasztaltabb. Ez normális? Összejöhetnék normális gondolkodású emberrel, aki idősebb nálam és nem csak a szex miatt használna ki?
Nem kérek privátot, nem szeretek neten ismerkedni.
Kár írnod hogy nem kérsz privit mert úgyis fognak írni :’D
Amúgy megértelek, én pl az idősebb hölgyekhez is vonzódom, de mondjuk a fiatalt sem utasítom vissza, a gond itt a szülő lenne, azért egy 25-35 eves pasi már elég érett, és egyik szülő sem vennék ezt jónéven...
24f
Nagyjából minden második tizenéves csaj idősebb és tapasztaltabb pasit akar. Ennek az oka szimplán annyi, hogy sokan szeretnek a készbe ülni és sokan szeretik magukat a korosztályuknál komolyabbnak érezni.
Nos, a valóságban valószínűleg majd lesz egy ilyen korosztályú pasi, aki egyszerűen megdug és ennyi. Mégis, mit tudnál nyújtani egy felnőtt férfinek, aki már évek óta dolgozik és teljesen más életet él, mint te? Elküldenéd neki a házid fotóját? Ne viccelj már.
A korosztályodban meg van egy csomó komoly pasi, maximum észre sem veszed őket.
Igaza van az előttem szólónak. Téged az idősebbekben az vonz, hogy tapasztaltabbak. De ezek az emberek (pláne egy 30-35 éves) a szexen kívül semmi mást nem akar egy 16 éves kislánytól. Ő már rég keményen dolgozik, te meg még az iskolapadban ülsz. Amikor a 30-35 éves családot akar, te még javában bulizni akarsz. Igazság szerint semmi hasznosat nem tudnál hozzá tenni a kapcsolathoz. Természetesen ideig óráig működhet, de aztán a nagy korkülönbség miatt kijönnek az ellentétek. Gondold el, amikor te 31 éves leszel, a most 35 éves férfi már 50 éves lesz.
Most tuti lesz aki írni fogja, hogy vannak példák jól működő kapcsolatokra ahol nagy a korkülönbség, de egyrészt ez a kisebb százalék, másrészt 16 és 35 éves között ez a szakadék még nagyobb.
3-4-5
Mind jót írt, nem fűznék mást hozzá.
Lehet egy erkölcsi nulla vagyok, de őszinte (s szerintem hasonlóan gondolkoznak még elég sokan). Mégis azon kívül hogy megdugjam mi a szöszt tudnék "kezdeni" egy 16 évessel??? Pláne úgy hogy még szűzmániás sem vagyok (biztos van aki szeret tanítgatni, de én mondjuk jobb szeretem a "készterméket").
Gyerekes, éretlen, középiskolás szinten gondolkozik. Beszélgessek vele a matekleckéjéről vagy mi? Ezzel semmi gond nem is lenne - ha még én is középiskolás lennék.
5-ös vagyok.
Én idén töltöm a 30-at, de őszintén szólva ha komoly kapcsolatról van szó, 25 év alattival nem is kezdenék. 25 év alattit nem tudnék komolyan venni. Egy 16 évest végképp nem. Teljesen mások a prioritások. Én már családalapításra gondolok. Plusz arról nem is beszélve, hogy a hétköznapok nehézségeit nem tudnám egy 16 évessel megbeszélni. Mert míg egy 16 évesnek a másnapi dolgozat meg a felelés a legnagyobb problémája, nekem attól azért sokkal nagyobb (pl ha munkahelyen nem klappol úgy valami stb).
Nálunk 10év korkülönbség van. Az évek alatt eljutottunk oda hogy zavaró lett. Nem szeretek vele lenni túl öregnek érzem magamhoz
Gondolj csak bele ha te összejönnél egy 30+pasival.
Bár kétlem hogy komoly kapcsolatra kellenél egynek is max.szexre.
Szerintem a gondolkodásodban kellene egy kicsit rendet tenni.
Először is mi az hogy normális gondolkodású ember?
Olyan aki úgy gondolkodik ahogyan te?
Azt várod, hogy mi itt majd biztosítunk arról, hogy minden rendben lesz és nem fognak kihasználni?
Az életben nem mehetsz tutira. Ha erre van szükséged akkor keress ilyet!
De pl. arra gondoltál, hogy szüleid nem fogják e furkósbottal kergetni azt a 35 éves férfit aki a 16 éves lányukkal akar kezdeni?
Szóval menj és tapasztalj! Akár kellemes lesz akár nem, a tiéd lesz.
Az én anyámnak tini korában lett huszonéves palija, aztán 18 évesen terhes is lett tőle, bár nem tudom védekeztek-e.
Mindenesetre egy idő után kiderült, hogy anya meg van csalva, ezért szétmentek. Mondjuk utána a következő nőket is megcsalta, szóval nem azzal volt a gond, hogy anyámat nem vette komolyan, hanem senkit nem vett komolyan sose. Meg kb minden barátnőjét próbálta teherbe ejteni anya után, de közben csalta őket.
Az a "vicces", hogy amúgy egy tök jófej, közvetlen, megértő ember, de a szerelmi életében komolyan vehetetlen szoknyapecér.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!