Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit csináljak ha az apósom...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha az apósom utál? 16F

Figyelt kérdés
2021. ápr. 6. 13:32
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
62%
16 vagy. Xard le... Úgyse maradsz ezzel a csajjal életed végéig.
2021. ápr. 6. 13:35
 2/15 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem az lenne fura, ha nem puskával jönne. Gondolom a párod is 15-16 éves. Ha kultúráltan viselkedsz, akkor előbb utóbb javul a helyzet, ha meg nem, hát van ilyen.
2021. ápr. 6. 13:38
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Ezek szerint megházasodtál, csak így lehet apósod. Nem volt korai?
2021. ápr. 6. 13:40
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, minmyi ideje vagytok együtt a lánnyal és miért útál?
2021. ápr. 6. 13:40
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg 16 vagy?Megházasodtál,vagy elirtad a korodat?!
2021. ápr. 6. 13:44
 6/15 A kérdező kommentje:

3 hónapja vagyunk együtt és azért utál mert nem nézi jó szemmel hogy barátja van a lányának 🤷‍♂️

2021. ápr. 6. 14:13
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
16 éves korunk óta vagyunk pont együtt párommal, már 4 éve. Tudom mit érzel, nem tudsz mit kezdeni ezzel a helyzettel, előbb utóbb muszáj lesz megszoknia téged, mi most fogunk különköltözni, most érzem először azt hogy szépen lassan elfogadnak. Kitartást nektek! bár nem tudom mennyire komoly a helyzet :/
2021. ápr. 6. 14:15
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Először is, nem az apósod a barátnőd apja, lévén nem házasodtál össze a lányával.

Másodszor, három hónap nagyon kevés idő, jószerével még a lányt sem ismered igazán, nemhogy az apját. A bizalom kialakulásához pedig idő kell, főleg a szülők részéről, nekik te csak egy idegen vagy, bármennyire is próbálod a családtagjukként feltüntetni magad (apósnak meg anyósnak hívő őket).

Szerintem ez is okozhatja az ellenszenvét, hogy így elsieted a dolgokat, félti a lányát, ennyi.

Viselkedj tisztelettudóan mind vele, mind a lányával és idővel ha kedveli nem is feltétlen fog, valszeg elfogad.

2021. ápr. 6. 14:26
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező ne érdekeljen, majd megbékél
2021. ápr. 6. 14:27
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Ne várd el, hogy szeressen. Maximum azt, hogy tiszteljen, mint embert és, mint a lánya párját.

Szerintem nagyon ritka az, hogy valakit ennyi idő után már kedvelnek vagy szeretnek a párja szülei.

Esetleg csináltál olyat, ami miatt nem kedvel? Vagy csak egy apuka, aki félti a lányát?

2021. ápr. 6. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!