Mit csináljak? Apósom valami fura dolgot csinált.
Figyelt kérdés
6 éve vagyok a barátommal.. A szülei elváltak, és ő az apukájával lakik .Tavaly ide költöztem hozzájuk.Rendbe volt minden majd egyszer anyósom mondta hogy zarjam magara a szoba ajtót ha a barátom nincs otthon mert az apukaja képes rámmászni ..Én régóta ismerem , és azt gondoltam hogy nem tenne ilyet ..Majd tegnap délután játszottam a barátom testvérének a gyerekével az apósom szobájában , és a kisgyerek a párnája alól kihúzta a bugyimat .....Képzeljétek sokkot kaptam ..fogtam a gyereket és átvittem a mi szobánkba ..Nem bírtam magamba tartani, és elmondtam a barátomnak ...ő is sokkot kapott azt mondta hogy kérdőre fogja vonni ha még1x ilyen lesz ... Azóta nem is tudok vele 1 helyiségben lenni mert mindig eszembe van :/ meg 1kicsit félek ..kitudja mióta csinalja ezt .. Volt már olyan hogy tudtam hogy a szennyesbe dobtam a bugyimat és mikor mosásra kerult a sor nem volt benne ...de nem gondoltam soha azt hogy .... :( undorító. ..ha valaki tudna segíteni mit csináljak az jó lenne ! A válaszokat előre is köszönöm !2017. dec. 25. 20:45
1/15 anonim válasza:
Költözzetek el a barátoddal, egy saját lakásba/albérletbe. Amúgy sem egészséges a szülőkkel élni egy párkapcsolatban.
2/15 anonim válasza:
Úristen, menekülj onnan. Költözz haza, vagy menj a barátoddal albérletbe, de ne maradj ott. Ez beteges.
3/15 anonim válasza:
Addig menekulj ameddig lehet! Tapasztalatbol mondom. Sajat unokatestverem lett beteges modon szerelmes belem. Amikor meg nem tudtuk nekem is a szaritorol tuntek el a bugyik...utolag kiderult hogy o volt. A sajat anyja ongyilkos akart lenni miata csak idoben kiertek a mentok szerencsere. Szerencsere mar mas varosba koltoztek de igy is gazsprayvel megyek mindenhova mert pl volt hogy egy teljesen semleges varosban egy helyen talalkoztuk es kitort belole az allat. Szerencsere pont a kocsink mellett voltunk es el birtuk menni. Volt olyan hogy egy teljesen hasonlo ember jott velunk szemben az utcankban es reszketve sirogorcsel jottem haza...
4/15 anonim válasza:
Hát valószinűleg a bugyidat szaglássza elalvás előtt vagy szimplán arra veri a lompost.
Érdemes átgondolni azt, amit anyósod mondott...elég undoritó ez igy, én borzalmasan érezném magam.
Ha nem tudtok még költözni, akkor csak annyit tartózkodnék vele egy helységben, amennyit muszáj. A szennyest egy külön kosárban tartanám a szobában, amit kulcsra zárnék.
5/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Jézusom! ...:o soha nem gondoltam volna ..:( Nem fogok varni rettegni holnap szépen cuccolok haza addig amig nem találuk valami albit.... Biztos ráfog kérdezni miért költözök haza ... Mondjam el neki miért ??
2017. dec. 25. 21:02
6/15 anonim válasza:
A barátodnak mindenképp mond el, hogy ezért mész el. Az apjának meg szépen mondja el a párod... Tőle sokkal kellemetlenebb lesz hallanni mint tőled. Meg te inkább ne maradj az "apósoddal" innentől kettesben...
7/15 anonim válasza:
Mondd el neki, nehogymar ne hagyd szo nelkul!
8/15 anonim válasza:
Szerintem ne mondd el csak menj el , ha van hova.
Nem oldasz meg semmit , nem valtozik semmi . csak feszultseg lesz apa es fia között .
Az h elmodod senkit nem visz elöre , vagy tesz meg nem törtentte , könyveld el h tudod es passz , az info hatalom
9/15 anonim válasza:
Miért nem vonja kérdőre most?!? Nem értem minek vàrni, hogy mégegyszer előfordulni ez?
10/15 anonim válasza:
Szerintem se maradj egy fedél alatt a kedves apóssal. Mondjuk, a párod reakcióját se értem egészen: majd legközelebb kérdőre vonja?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!