Mit csináljak? Apósom valami fura dolgot csinált.
Figyelt kérdés
6 éve vagyok a barátommal.. A szülei elváltak, és ő az apukájával lakik .Tavaly ide költöztem hozzájuk.Rendbe volt minden majd egyszer anyósom mondta hogy zarjam magara a szoba ajtót ha a barátom nincs otthon mert az apukaja képes rámmászni ..Én régóta ismerem , és azt gondoltam hogy nem tenne ilyet ..Majd tegnap délután játszottam a barátom testvérének a gyerekével az apósom szobájában , és a kisgyerek a párnája alól kihúzta a bugyimat .....Képzeljétek sokkot kaptam ..fogtam a gyereket és átvittem a mi szobánkba ..Nem bírtam magamba tartani, és elmondtam a barátomnak ...ő is sokkot kapott azt mondta hogy kérdőre fogja vonni ha még1x ilyen lesz ... Azóta nem is tudok vele 1 helyiségben lenni mert mindig eszembe van :/ meg 1kicsit félek ..kitudja mióta csinalja ezt .. Volt már olyan hogy tudtam hogy a szennyesbe dobtam a bugyimat és mikor mosásra kerult a sor nem volt benne ...de nem gondoltam soha azt hogy .... :( undorító. ..ha valaki tudna segíteni mit csináljak az jó lenne ! A válaszokat előre is köszönöm !2017. dec. 25. 20:45
12/15 anonim válasza:
Valahogy szkeptikus vagyok az ilyen sztorikkal. Ahelyett, hogy megoldást keresnél rá, itt teregeted ki a dolgaidat? Nekem nem túl hihető.
13/15 anonim válasza:
Mi a helyzet, Kérdező? Történt valami fejlemény?
15/15 anonim válasza:
Sikerült megoldást találni a helyzetre azóta Kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!